Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie, titular la Nice, în meciul în care francezii s-au calificat în grupele Conference League

Nicu Savin

Publicat 26/08/2022 la 00:04 GMT+3

Rareș Ilie a fost titular la Nice în duelul cu Maccabi Tel Aviv, în urma căruia francezii au obținut calificarea în grupele Conference League.

Rareș Ilie (Nice)

Credit imagine: Getty Images

Rareș Ilie se bucură de o încredere din ce în ce mai mare din partea lui Lucien Favre, antrenorul de la Nice. Francezii au obținut în această seară calificarea în grupele Conference League, după ce au remontat eșecul din tur în fața israelienilor de la Maccabi Tel Aviv.
Rareș Ilie a început ca titular și a rămas pe teren până în minutul 77. Meciul a fost unul dramatic. Nice a restabilit egalitatea la general încă din minutul 26, prin Alexis Claude-Maurice.
Citește și:

Rareș Ilie a ajuns cu Nice în grupele Conference League

Francezii au dominat autoritar partida în continuare, dar nu au mai reușit să marcheze până la finalul primelor 90 de minute și s-a ajuns în prelungiri.
În minutul 100, Nice a rămas în 10 oameni, după ce Gouri a primit al doilea cartonaș galben. Cu toate asteam echipa lui Favre a continuat să fie mai insistentă în plan ofensiv și a reușit golul calificării în minutul 113, autorul fiind tânărul Alexis Beka Beka.
Așadar, Nice revie în grupele unei competiții europene după o pauză de doi ani. În stagiunea 2020-2021, francezii au terminat pe locul 4 într-o grupă cu Slavia Praga, Bayer Leverkusen și Hapoel Beer Sheva.
Pentru Rareș Ilie și Nice urmează la finalul săptămânii super-duelul cu Olympique Marseille, în etapa a 4-a din Ligue 1. Echipa lui Favre a început foarte slab sezonul, având numai două puncte în 3 etape, astfel că un rezultat bun este imperios necesar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo