Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii CFR-ului pregătesc o primă specială pentru calificarea în optimile Conference League! Anunțul lui Balaj

Bianca Dumitru

Actualizat 20/02/2023 la 16:33 GMT+2

CFR Cluj se pregătește în aceste zile pentru returul cu Lazio, meci decisiv pentru calificarea în optimile Conference League. Președintele campioanei României a anunțat că jucătorilor lui Dan Petrescu li se pregătește o primă specială.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj o va înfrunta joi seară, pe teren propriu, pe Lazio, în meciul retur din 16-imile Conference League. Prima manșă disputată joia trecută la Roma s-a încheiat cu scorul de 1-0, astfel că totul se va decide în Gruia.
Pentru ca fotbaliștii să fie motivați să dea totul, oficialii campioanei României le-au pregătit o primă importantă în cazul în care vor reuși să întoarcă rezultatul și să se califice în optimi.
Președintele CFR-ului a anunțat că 200.000 de euro le vor intra în conturi jucătorilor, punctând că șefii din Gruia nu și-au pierdut speranțele.
Cristi Balaj a vorbit și despre diferențele dintre cele două echipe, comentând și absențele lui Yuri și Boateng, și a spus și că meciul se va juca, foarte probabil, cu casa închisă.
"Am demonstrat prin rezultatele pe care le-am avut în grupele Conference League. Reprezentăm România și există o responsabilitate, chiar dacă știm că avem un adversar foarte puternic. Dacă nu am avea speranță, nu am fi învins Slavia Praga în două manșe.
Immobile este letal, nu are nevoie de multe oportunități. Ne întrebăm de ce unii jucători sunt atât de scumpi. Faptul că au șanse să se califice direct în grupele Champions League spune foarte multe. Au prima șansă, dar vom avea spectatorii de partea noastră.
În cupele europene, procentul în care au câștigat echipele mai valoroase este covârșitor. Faptul că mai apare câte o minune uneori nu înseamnă că e regula.
În zece oameni, Lazio a fost foarte puternică. Au avut posesie, au blocat acțiunile noastre. Nu au avut foarte multe ocazii de gol.
Yuri și Boateng sunt pierderi mari. În apărare mai avem soluții, dar la mijloc suferim. Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași din România.
Greu mai găsești bilete la meci. Din ce știu, e sold out. Mai sunt bilete prin colțurile stadionului. Putem să găzduim 16.000 de spectatori.
Suntem alături de jucători. N-am făcut nicio presiune asupra lor, i-am încurajat. Da, ăsta e adevărul. Există o primă de 200.000 de euro pentru jucători", a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.
Citește și:

CFR CLUJ, FĂRĂ 2 TITULARI LA RETURUL CU LAZIO

CFR Cluj va avea o misiune dificilă, dar nu și imposibilă, în retur pentru a ajunge în optimile competiției, însă Dan Petrescu a primit vești nu tocmai bune după prima manșă, doi jucători devenind indisponibili pentru meciul care va avea loc în Gruia.
Campioana României va aborda returul cu Lazio cu a doua șansă, însă ardelenii pot întoarce scorul de pe Olimpico. Misiunea va fi însă una complicată în condițiile în care antrenorul nu va putea conta la jocul de săptămâna viitoare pe doi dintre titularii din turul de la Roma.
Nana Boateng și Yuri Matias au început în primul 11 confruntarea din deplasare, însă vor fi suspendați la meciul retur, de pe 23 februarie, pentru cumul de cartonașe galbene.
Duelul decisiv pentru accederea în optimile Conference League va avea loc joia viitoare, la Cluj-Napoca, începând de la ora 19:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo