Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB – Nordsjaelland 0-0 | Roș-albaștrii reușesc doar un egal, deși au avut un om în plus din min 60

Dani Morar

Actualizat 10/08/2023 la 23:33 GMT+3

FCSB a reușit doar un egal, scor 0-0, cu Nordsjaelland, în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Roș-albaștrii au jucat cu un om în plus mai bine de jumătate de oră, dar chiar și așa, au terminat meciul fără șut pe poartă, iar calificarea se joacă în Danemarca.

Andrea Compagno, în FCSB - Nordsjaelland. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a remizat, scor 0-0, cu Nordsjaelland, în turul 3 preliminar din Conference League. Roș-albaștrii au avut momente bune de joc pe final, însă nu au profitat de omul în plus avut pe teren, după eliminarea lui Nagalo.
Vicecampioana a primit o lovitură chiar înainte de startul partidei. Adrian Șut s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit în echipa de start de către Ovidiu Popescu.
FCSB a început în forță partida, iar Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu în minutul 2 și a trimis o pasă în careu pentru Compagno. Italianul a preluat și a reluat din zona careului mic, dar mingea s-a dus mult peste poartă.
Danezii au replicat imediat, iar Târnovanu a avut prima intervenție importantă a partidei. Frese a trimis o lovitură de cap din 6 metri, dar portarul roș-albaștrilor a respins în lateral și a menținut tabela neschimbată.
S-a jucat pe contre, cu Nordsjaelland fiind echipa mai periculoasă. Danezii au avut o nouă ocazie în minutul 28, dar șutul lui Nuamah de la marginea careului a trecut pe lângă poarta roș-albaștrilor.
Nuamah și-a mai încercat norocul o dată chiar înaintea pauzei, dar la fel ca prima dată, nu a prins cadrul porții. Cele două formații au intrat la cabine la egalitate, cu un ușor avantaj în favoarea oaspeților, care au avut și o posesie net superioară: 65%-35%.
Citește și:

FCSB, fără șut pe poartă cu Nordsjaelland

Octavian Popescu a fost introdus încă din primul minut al reprizei secunde și a reușit să-și facă simțită prezența pe teren imediat. În minutul 59, a luat o acțiune pe cont propriu și a forțat o pătrundere pe flancul stâng, fiind faultat din spate de Adamo Nagalo, care a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.
Târnovanu a avut imediat o intervenție bună în fața lui Villadsen, iar Popescu a fost din nou periculos la poarta adversă. Aripa celor de la FCSB a avut o nouă pătrundere bună și a trimis în forță în fața porții, iar faza s-a încheiat cu un șut peste poartă a lui Dawa.
În minutul 70, Darius Olaru a fost aproape de a profita de o greșeală a lui Hansen. Mijlocașul bucureștenilor putea să îi fure mingea portarului advers și a cerut un penalty, moment în care suporterii au izbucnit. Arbitrul nu a acordat nimic, dovedindu-se că decizia a fost una corectă.
FCSB a scăpat în prelungiri, la o lovitură liberă, când mingea a lovit bara transversală. Târnovanu a repsins apoi în corner, FCSB a mai avut și ea o ocazie bună prin Edjouma. FCSB – Nordsjaelland s-a încheiat 0-0, iar calificarea se va decide în Danemarca, peste doar o săptămână.
FCSB
  • Titulari: Târnovanu - Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Djokovic, Ovidiu Popescu, Olaru (C) - Cordea, Compagno, Coman
  • Rezerve: Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, Gheorghe, Ov. Popescu, Ngezana, Radaslavescu
Nordsjaelland
  • Titulari: Hansen - Villadsen, Nagalo, Jensen-Abbew, Frese - Diomande, Tverskov, Dorgeles - Nuamah, Ingvartsen, Osman
  • Rezerve: Antman, Barslund, Coulibaly, Eriksson, Hansen, Hey, Marxen, Munck, Nygren, Schandorf, Sertdemir, Svensson
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo