Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liga Națiunilor | Islanda - Anglia 0-1. Naționala lui Southgate a câștigat dramatic în prelungiri

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/09/2020 la 21:10 GMT+3

Anglia s-a impus pe terenul Islandei, scor 1-0, în prima rundă din Liga Națiunilor. Naționala Albionului, condusă de Gareth Southgate, a câștigat cu mari emoții, în prelungirile duelului de la Reykjavík.

Kyle Walker of England runs with the ball during the UEFA Nations League group stage match between Iceland and England at Laugardalsvollur National Stadium on September 05, 2020 in Reykjavik, Iceland

Credit imagine: Getty Images

La pauză, tabela indica scorul de 0-0, după o primă repriză săracă în ocazii de poartă. Ritmul meciului a crescut considerabil în a doua parte, odată cu eliminarea lui Walker. Fundașul Angliei a văzut al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.
Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 90, când Ingason a comis henț în propriul careu, blocând șutul lui Sterling. Arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri, pe care același Sterling a executat-o cu mult calm și și-a adus echipa în avantaj.

Liga Națiunilor | Islanda - Anglia 0-1. Final încins de partidă la Reykjavík

Trupa lui Southgate a tremurat teribil în minutul 90+3, când Gomez l-a faultat în careu pe Fridjonsson, iar centralul a dictat un nou penalty, de această dată pentru nordici. Bjarnason a ratat, trimițând agonizant peste bara transversală.
S-a încheiat 1-0 pentru naționala Angliei, care urcă cel puțin pentru moment pe primul loc în grupa din Liga A, din care mai fac parte Belgia și Danermarca.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo