Marele Rivaldo, câștigător al Balonului de Aur în 1999, crede că Mircea Lucescu ar putea antrena o echipă mai mare din Europa după ce antrenorul român a câștigat titlul în Ucraina din nou, de data asta cu Dinamo Kiev. Brazilianul nu este surprins că Lucescu s-a descurcat atât de bine la noua lui echipă dar știe că fanii îl vor „ierta” greu după trecutul său de la Șahtior.
Rivaldo a spus pentru Betfair că realizarea lui Lucescu din acest sezon denotă experiența lui în Ucraina și că fanii îl vor ierta dacă le aduce în continuare succes: "Dat fiind trecutul pe care l-a avut, mă așteptam la așa ceva din partea lui Lucescu, care a profitat de calitățile sale și experiența din fotbalul din Ucraina. A reușit să întrerupă dominația Șahtiorului și a dovedit că este în continuare un manager grozav, capabil să aibă succes și la alte cluburi".
"E normal să vedem o ostilitate din partea fanilor din cauza titlurilor câștigate alături de clubul rival. Va fi nevoie de timp pentru ca fanii lui Dinamo Kiev să accepte ideea că el este acum antrenorul echipei, dar sunt sigur că dacă va continua să câștige titluri pentru ea, fanii îl vor ierta mai repede." a spus brazilianul pentru Betfair.
Liga Campionilor UEFA
Mircea Lucescu, acid la adresa jucătorilor săi, după eșecul la limită contra Barcelonei
ACUM 12 ORE

Rivaldo: "Mircea Lucescu a fost trecut puțin cu vederea"

Rivaldo consideră că Lucescu încă poate antrena un club mai mare din ligile principale ale Europei dacă își dorește, crezând că poate face față în La Liga, Premier League sau Serie A.
"Poate este adevărat că Lucescu a trecut cumva pe sub radar-ul echipelor mari europene în ciuda celor 33 de trofee câștigate în carieră. A avut o experiență scurtă în Italia alături de Inter acum mai bine de 20 de ani, dar acum este mult mai experimentat și se poate descurca mult mai bine. Acestea fiind zise, cred că a fost trecut puțin cu vederea, dar are calitățile necesare să antreneze echipe bune de club din Europa.
Dacă încă trăiește fotbalul cu entuziasm, sunt sigur că i-ar plăcea să antreneze un club mai mediatizat din ligile mari ale Europei. Va depinde de voința sa și de agenții săi, dar dacă judecăm după realizările pe care le are în spate, nu am dubii că ar fi bine primit la un club din Spania, Anglia sau Italia și că ar face o treabă bună acolo.", a concluzionat Rivaldo.
  • În actualul sezon din Ucraina, Dinamo Kiev a înregistrat 18 victorii, 4 remize și o înfrângere.
  • "Il Luce" va încerca acum să facă event-ul în Ucraina. Dinamo va juca în finala Cupei contra celor de la Zorya.
  • În mai puțin de un an de când se află la Dinamo, Mircea Lucescu a câștigat deja 2 trofee: titlul și Supercupa Ucrainei.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Liga Campionilor UEFA
FC Barcelona s-a chinuit cu Dinamo Kiev, dar a obținut primele puncte în Champions League
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cristiano Ronaldo, din nou salvatorul lui Man United! Toate rezultatele serii din Champions League
ACUM 21 ORE