Ronald Koeman intenționează să înființeze o nouă colonie de olandezi pe Camp Nou, iar Memphis Depay este una dintre principalele ținte. Koeman îl cunoaște pe Depay de la naționala Olandei și îl dorește la Barcelona pentru a reîmprospăta atacul, mai ales după ce a renunțat la Luis Suarez.
https://i.eurosport.com/2020/08/08/2861556.jpg
Premier League
Liverpool ia în calcul despărțirea de Salah! Opțiunea numărul 1 a lui Klopp pentru a-l înlocui
03/04/2021 LA 13:56

Rudi Garcia: "L-aș conduce personal pe Depay la Barcelona"

Memphis Depay a avut un sezon foarte bun la Lyon sub comanda lui Rudi Garcia și a contribuit decisiv la performanța excelentă din Champions League, acolo unde francezii au ajuns până în semifinale, iar antrenorul francez îl consideră un fotablist fantastic: "Depay este un jucător de top, un fotbalist fantastic, care tocmai a revenit după o operație de ligamente încrucișate. Dacă va rămâne cu noi, Olympique va fi o echipă mult mai puternică."
Rudi Garcia nu se opune ca Depay să plece de la Lyon, mai ales că ar putea face-o la Barcelona, un club uriaș al Europei: "Dacă Memphis sau orice alt jucător din echipa mea, și sunt destul de puțini, are ocazia să joace într-o echipă precum Barcelona, construită pentru a câștiga Champions League, l-aș conduce și eu însumi acolo."
Deși negocierile dintre Lyon și Barcelona sunt foarte avansate în privința transferului, Rudi Garcia a lăsat să se înțeleagă că nimic nu este sigur deocamdată: "Am citit în presa catalană despre interesul Barcelonei, dar să nu uităm că încă nu a fost reziliat contractul lui Suarez, iar Messi tocmai a anunțat că va rămâne la Barcelona. În aceste condiții s-ar putea să nu fie loc pentru transferul unui alt atacant."

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Revoluția lui Laporta! Sport.es a anunțat cele 5 transferuri pentru "noua Barcelona"
10/03/2021 LA 07:36
Fotbal
Ronald Koeman, taxat aspru după ce s-a plâns că PSG arată lipsă de respect vorbind despre Messi
08/02/2021 LA 18:39