Ronald Koeman intenționează să înființeze o nouă colonie de olandezi pe Camp Nou, iar Memphis Depay este una dintre principalele ținte. Koeman îl cunoaște pe Depay de la naționala Olandei și îl dorește la Barcelona pentru a reîmprospăta atacul, mai ales după ce a renunțat la Luis Suarez.
https://i.eurosport.com/2020/08/08/2861556.jpg
Liga
"Așa fac cei de la Barcelona mereu!" Van Gaal critică modul în care catalanii își gestionează criza
12/10/2021 LA 05:09

Rudi Garcia: "L-aș conduce personal pe Depay la Barcelona"

Memphis Depay a avut un sezon foarte bun la Lyon sub comanda lui Rudi Garcia și a contribuit decisiv la performanța excelentă din Champions League, acolo unde francezii au ajuns până în semifinale, iar antrenorul francez îl consideră un fotablist fantastic: "Depay este un jucător de top, un fotbalist fantastic, care tocmai a revenit după o operație de ligamente încrucișate. Dacă va rămâne cu noi, Olympique va fi o echipă mult mai puternică."
Rudi Garcia nu se opune ca Depay să plece de la Lyon, mai ales că ar putea face-o la Barcelona, un club uriaș al Europei: "Dacă Memphis sau orice alt jucător din echipa mea, și sunt destul de puțini, are ocazia să joace într-o echipă precum Barcelona, construită pentru a câștiga Champions League, l-aș conduce și eu însumi acolo."
Deși negocierile dintre Lyon și Barcelona sunt foarte avansate în privința transferului, Rudi Garcia a lăsat să se înțeleagă că nimic nu este sigur deocamdată: "Am citit în presa catalană despre interesul Barcelonei, dar să nu uităm că încă nu a fost reziliat contractul lui Suarez, iar Messi tocmai a anunțat că va rămâne la Barcelona. În aceste condiții s-ar putea să nu fie loc pentru transferul unui alt atacant."

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Depay, reacție dură după ce a fost întrebat dacă regretă transferul la Barcelona: "Cum poți?"
05/10/2021 LA 16:07
Liga
Barcelona - Levante 3-0! Ansu Fati, ce revenire: gol, după 10 luni de absență
26/09/2021 LA 16:08