Ronald Koeman intenționează să înființeze o nouă colonie de olandezi pe Camp Nou, iar Memphis Depay este una dintre principalele ținte. Koeman îl cunoaște pe Depay de la naționala Olandei și îl dorește la Barcelona pentru a reîmprospăta atacul, mai ales după ce a renunțat la Luis Suarez.
https://i.eurosport.com/2020/08/08/2861556.jpg
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
03/12/2022 LA 17:58

Rudi Garcia: "L-aș conduce personal pe Depay la Barcelona"

Memphis Depay a avut un sezon foarte bun la Lyon sub comanda lui Rudi Garcia și a contribuit decisiv la performanța excelentă din Champions League, acolo unde francezii au ajuns până în semifinale, iar antrenorul francez îl consideră un fotablist fantastic: "Depay este un jucător de top, un fotbalist fantastic, care tocmai a revenit după o operație de ligamente încrucișate. Dacă va rămâne cu noi, Olympique va fi o echipă mult mai puternică."
Rudi Garcia nu se opune ca Depay să plece de la Lyon, mai ales că ar putea face-o la Barcelona, un club uriaș al Europei: "Dacă Memphis sau orice alt jucător din echipa mea, și sunt destul de puțini, are ocazia să joace într-o echipă precum Barcelona, construită pentru a câștiga Champions League, l-aș conduce și eu însumi acolo."
Deși negocierile dintre Lyon și Barcelona sunt foarte avansate în privința transferului, Rudi Garcia a lăsat să se înțeleagă că nimic nu este sigur deocamdată: "Am citit în presa catalană despre interesul Barcelonei, dar să nu uităm că încă nu a fost reziliat contractul lui Suarez, iar Messi tocmai a anunțat că va rămâne la Barcelona. În aceste condiții s-ar putea să nu fie loc pentru transferul unui alt atacant."

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
30/11/2022 LA 17:36
Cupa Mondială FIFA
Cotele pentru câștigarea titlului de golgheter la Cupa Mondială! Messi și Ronaldo nu prind top 3
06/11/2022 LA 11:20