În urma votului de luni, cluburile din Premier League pot să reia antrenamentele. În primă fază, acestea vor fi unele restrictive, cu grupuri de maxim 5 jucători care trebuie să păstreze distanțarea socială.
Liverpool va relua de miercuri antrenamentele la baza de pregătire de la Melwood, după ce rezultatele testelor pentru COVID-19 vor veni. Un jucător care nu va fi la antrenamente este Loris Karius.

Nu are voie să se antreneze cu echipa

Premier League
Curățenie la Liverpool! După Shaqiri, Klopp renunță la alți 4 jucători
23/08/2021 LA 08:44
Cei de la Liverpool Echo dezvăluie că portarul german nu se poate antrena alături de colegii săi de la Liverpool. Karius a fost împrumutat în ultimele 18 luni la Beșiktaș, însă a decis să-și rezilieze contractul cu aceștia, acuzând neplata salariului.
Deși anularea contractului cu Beșiktaș face ca Loris Karius să fie din nou jucătorul lui Liverpool, el nu este înregistrat pentru restul sezonului de Premier League astfel că nu va fi prezent la Melwood la reluarea pregătirilor. Cei de la Liverpool au decis astfel să limiteze contactul jucătorilor cu exteriorul.
Karius urmează să fie vândut în perioada de transferuri de cei de la Liverpool care vor miza în continuare pe Alisson Becker și Adrian.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid - Liverpool, în Champions League. Cum s-au schimbat de la finala Ligii, din 2018
05/04/2021 LA 11:15
Premier League
The Athletic: Klopp renunță în vară la 4 jucători. Cine va fi transferat de la Liverpool
28/02/2021 LA 15:24