Constantin Budescu este în mare formă în Arabia Saudită. Deși a jucat doar 4 meciuri până acum pentru FC Damac, a fost suficient pentru a-i impresiona pe colegii săi de echipă, dar și pe oamenii de fotbal din țara din Golf, care l-au lăudat foarte mult pe mijlocașul român.
În cariera sa, Budescu a marcat mai multe goluri extraordinare, dar acum l-a reușit poate pe cel mai frumos dintre ele. În timpul unui meci școală la un antrenament, "Budi" a trimis direct în vinclu, din corner, cu exteriorul, o execuție pe care puțini fotbaliști au măcar curajul să o încerce.
Fotbal
VIDEO | Budescu a făcut din nou show în Arabia Saudită cu două pase geniale
13/03/2021 LA 07:17

Budescu luptă pentru evitarea retrogradării în Arabia Saudită

Budescu s-a transferat în această iarnă la FC Damac și are contract până în vara anului 2022. Situația echipei sale este una destul de dificilă, ocupând poziția a 15-a în clasament (din 16 echipe), cu numai 20 de puncte după 22 de etape.
Diferența față de locul 13, primul peste linia retrogradării este de 5 puncte și mai sunt de jucat doar 8 etape din acest sezon. Totuși, ultimul rezultat a fost unul excelent pentru Damac, care a câștigat în deplasare cu Al Ahly (3-1), echipa la care evoluează Alex Mitriță, Budescu fiind considerat omul meciului.
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Lovitură dată de Astra Giurgiu! Face primul transfer în străinătate din această iarnă
22/01/2021 LA 15:12
Romanian Liga I
Astra Giurgiu și Budescu, buni de plată! FIFA a anunțat suma uriașă pe care trebuie s-o plătească
17/11/2020 LA 19:17