Constantin Budescu este în mare formă în Arabia Saudită. Deși a jucat doar 4 meciuri până acum pentru FC Damac, a fost suficient pentru a-i impresiona pe colegii săi de echipă, dar și pe oamenii de fotbal din țara din Golf, care l-au lăudat foarte mult pe mijlocașul român.
În cariera sa, Budescu a marcat mai multe goluri extraordinare, dar acum l-a reușit poate pe cel mai frumos dintre ele. În timpul unui meci școală la un antrenament, "Budi" a trimis direct în vinclu, din corner, cu exteriorul, o execuție pe care puțini fotbaliști au măcar curajul să o încerce.
Romanian Liga I
Detalii de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman! "Nu ne va fi deloc ușor"
11/10/2021 LA 11:22

Budescu luptă pentru evitarea retrogradării în Arabia Saudită

Budescu s-a transferat în această iarnă la FC Damac și are contract până în vara anului 2022. Situația echipei sale este una destul de dificilă, ocupând poziția a 15-a în clasament (din 16 echipe), cu numai 20 de puncte după 22 de etape.
Diferența față de locul 13, primul peste linia retrogradării este de 5 puncte și mai sunt de jucat doar 8 etape din acest sezon. Totuși, ultimul rezultat a fost unul excelent pentru Damac, care a câștigat în deplasare cu Al Ahly (3-1), echipa la care evoluează Alex Mitriță, Budescu fiind considerat omul meciului.
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
18/09/2021 LA 09:57
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
16/09/2021 LA 11:52