Viitorul Constanța s-a despărțit ieri de Ruben de la Barrera, iar astăzi deja i-a găsit înlocuitor. Mircea Rednic a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu clubul patronat de Gică Hagi.
"Începând de astăzi, Mircea Rednic este noul antrenor al formației FC Viitorul Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și 6 luni.
În vârstă de 58 de ani, Mircea Rednic este unul dintre cei mai apreciați tehniciani români, cucerind din această postură două titluri naționale, cu Dinamo în 2007 și cu Rapid în 2003.
Cupa Mondială FIFA
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce presa din Portugalia a scris că vrea să plece din Qatar
ACUM 22 MINUTE
Are, de asemenea, în palmares, 1 Cupă a României cu Rapid (2002), o Supercupă a României tot cu Rapid (2003) și Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).Îi urăm bun venit și ne dorim cât mai multe performanțe împreună!", se anunță în comunicatul oficial emis de Viitorul Constanța, pe site-ul oficial.

Mircea Rednic a semnat cu Viitorul!

Gică Popescu a oferit prima reacție:
"Rednic a semnat pe doi ani și jumătate. A semnat, de mâine va începe munca. Este un campion. Este un fost coleg de-ai noștri. Poate să continue proiectul început de noi și să-l ducă la un nivel și mai bun. Ne-am consultat cu toții și este cea mai bună alegere.
Credem în el și credem că vor fi rezultate foarte bune împreună. Îl așteptăm cu brațele deschise la primul antrenament și credem că va fi foarte bine. E un antrenor campion și cu mare experiență", a spus Gică Popescu, pentru gsp.ro.

Mircea Rednic, de două ori campion al României ca antrenor

Rednic a pregătit-o ultima oară pe Poli Iași, de care s-a despărțit în această toamnă. De-a lungul carierei, tehnicianul de 58 de ani le-a mai antrenat în România pe Rapid, FCM Bacău, Știința, FC Vaslui, Astra, Petrolul, Dinamo și Poli Iași.
Mircea Rednic a cucerit două titluri de campion în Liga 1 de-a lungul carierei de antrenor: unul cu Rapid (2003) și altul cu Dinamo (2007).
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Turiştii de la Cupa Mondială, mult sub aşteptări. Cifrele oferite de Qatar, după 2 săptămâni
ACUM 2 ORE