Camp Nou a fost o arenă intimidantă pentru formația feminină Wolsburg, mai ales că reprezentanta Germaniei a fost întâmpinată la ieșirea de la vestiare de 91.648 de spectatori! La semifinala tur a Ligii Campionilor din Barcelona s-a stabilit practic un nou record mondial de asistență.
Publicul a purtat pe val echipa catalană, fiind răsplătit cu o "manita”. Scorul a fost deschis foarte repede, încă din minutul 3. Barcelona și-a dorit să închidă conturile încă din prima manșă în fața echipei care a eliminat-o tot în semifinale, în 2020. Wolfsburg avea să piardă însă trofeul, după o finală cu Lyon (1-3). După 38 de minute, gazdele aveau deja 4-0, spre satisfacția fanilor.
Women's Champions League
Audiență record la meciul în care Barcelona a învins Real Madrid în sferturile Ligii Campionilor
30/03/2022 LA 19:42

Barca are o formalitate în returul din Germania

Wolfsburg a redus din handicap în minutul 70, dar formația catalană a mai punctat încă o dată până la final, astfel că a închis conturile cu un categoric 5-1.
Partida retur va avea loc pe 30 aprilie, dar pentru Barca ar trebui să fie doar un joc de confirmare a calificării în finala Ligii Campionilor.
În a doua semifinală se înfruntă două formații din Franța, Lyon și PSG. Manșa tur se desfășoară duminică, 24 aprilie, iar returul este programat pe 30 aprilie.
Barcelona este campioana en-titre a Europei în fotbalul feminin, după ce în ediția trecută a depășit Chelsea în finală cu 4-0. Ultimul act al competiției din acest sezon se va disputa pe 21 mai, la Torino.
Liga
Samuel Umtiti a răspuns ironic când a fost întrebat dacă mai are loc la Barcelona!
23/08/2021 LA 10:29
Liga
Din exilat, decar! Cui i-a oferit Barcelona numărul 10 după plecarea lui Leo Messi
18/08/2021 LA 08:31