Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor! Ovidiu Hațegan va fi în camera VAR

Nicu Savin

Publicat 25/04/2024 la 14:47 GMT+3

UEFA a anunțat azi că Iuliana Demetrescu va fi la centru în partida dintre Chelsea și Barcelona, manșa retur a semifinalelor Champions League. Românca va fi asistată la cele două margini de Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, iar în camera VAR va fi Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

Iuliana Demetrescu

Credit imagine: facebook

Dacă echipele românești au înregistrat rezultate deplorabile în cupele europene în ultimii ani, fotbalul nostru a scos capul la nivel continental prin intermediul arbitrilor. Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs se bucură de o mare apreciere în cadrul UEFA și au condus multe meciuri importante la cel mai înalt nivel, iar acum a venit rândul Iulianei Demetrescu să fie delegată la un meci de gală.
Aceasta va conduce la centru partida dintre Chelsea și FC Barcelona, din returul semifinalelor Champions League la fotbalul feminin. Întreaga brigadă e formată din români: la cele două margini vor asista Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, iar Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa vor fi prezenți în camera VAR. Al 4-lea oficial va fi daneza Frida Klarlund.

Iuliana Demetrescu va arbitra Chelsea - Barcelona, în semfinalele Women's Champions League

În vârstă de 34 de ani, Iuliana Demetrescu este la prima delegare din carieră la un nivel atât de ridicat. Aceasta a mai arbitrat în acest sezon două meciuri din Liga Campionilor, în faza grupelor: Bayern Munchen - Ajax (1-1) și Hacken - FC Paris (0-0). Demetrescu a fost la centru și în două meciuri din Superliga masculină a României în actuala stagiune: Oțelul - Poli Iași (1-1) și Farul - FC Botoșani (1-1).
În manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal feminin, disputată la Barcelona, Chelsea a câştigat cu 1-0. FC Barcelona, deţinătoarea trofeului, nu mai pierduse un meci pe teren propriu din 2019 şi, pentru prima dată din martie 2016, nu a reuşit să înscrie pe teren propriu într-un meci de Liga Campionilor.
În cealaltă semifinală, programată duminică, 28 aprilie, se întâlnesc, la Paris, PSG şi Lyon, după 2-3 în tur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo