Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spania, victorie cu 9-0 în ultimul amical înainte de Campionatul Mondial de fotbal

Cristian Mihală

Publicat 14/07/2023 la 12:52 GMT+3

Echipa feminină de fotbal a Spaniei a surclasat cu 9-0 reprezentativa Vietnamului, joi, în ultimul său meci de pregătire dinaintea Cupei Mondiale din Australia şi Noua Zeelandă, informează agenţia EFE.

Esther González y Alba Redondo (España)

Credit imagine: Getty Images

Cu doar şapte zile înainte de debutul Spaniei la Cupa Mondială (21 iulie), "La Roja" şi-a demonstrat superioritatea pe teren şi coeziunea echipei.
Alba Redondo a deschis scorul în min.7 al partidei, iar cinci minute mai târziu scorul a fost majorat prin Athenea del Castillo. Aitana Bonmati şi Jennifer Hermoso au marcat următoarele goluri, în timp ce Salma Paralluelo şi Esther Gonzalez au înscris duble.
Spania va debuta cu Costa Rica pe 21 iulie, pe stadionul Regional din Wellington. Următoarele meciuri vor fi pe 26 iulie, pe Eden Park, cu Zambia, iar apoi cu Japonia la Wellington.
Cupa Mondială feminină de fotbal, la care participă 32 de selecţionate, va debuta cu un meci în Noua Zeelandă, între selecţionata ţării gazdă, supranumită "Football Ferns", împotriva echipei Norvegiei, pe 20 iulie la Auckland, urmat de partida dintre Australia şi Irlanda, care va avea loc în aceeaşi zi la Sydney.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo