Argentina se pregătește de meciul cu Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, programat duminică, 5 septembrie, de la ora 22:00. Lionel Messi ar putea rata duelul cu colegul său de la PSG, Neymar, după ce starul argentinian a fost văzut șchiopătând în momentul în care a ajuns în Brazilia.
Problemele lui Messi ar putea fi provocate de lovitura pe care a încasat-o în partida cu Venezuela, în care a fost aproape de o accidentare dură în urma unui fault al lui Martinez, terminând meciul cu jambierele murdare de sânge.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 14 ORE

Intrare dură asupra lui Messi în meciul cu Venezuela

În prima partidă de după cucerirea Copei America, Lionel Messi a fost ținta jucătorilor venezueleni, care au jucat în inferioritate numerică pentru aproximativ 60 de minute.
Adrian Martinez, care a fost trimis pe teren în locul lui Velazquez în minutul 25, a fost eliminat după doar 7 minute petrecute pe teren. Fotbalistul a avut o intrare de coșmar asupra lui Messi, care ar fi putut să-i provoace o accidentare extrem de gravă, arbitrul eliminându-l după ce a consultat imaginile cu ajutorul VAR-ului.
Din fericire, Messi nu s-a accidentat foarte tare, starul lui PSG reușind să continue meciul după intervenția medicilor pe teren. Argentinianul a evoluat pentru restul partidei cu sânge pe jambiere.
Pentru Argentina, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, urmează pe 5 septembrie duelul cu Brazilia, iar pe 10 septembrie cel cu Bolivia. În acest moment, după 7 partide, echipa lui Lionel Messi este pe locul 2 în grupa de calificare din America de Sud, cu 15 puncte, cu 6 mai puțin decât liderul Brazilia.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24