Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi ar putea rata duelul cu Brazilia! Cum a fost văzut după faultul încasat în meciul cu Venezuela

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2021 la 08:59 GMT+3

Messi a fost ținta jucătorilor venezueleni în meciul din calificările Campionatului Mondial din 2022. Pentru Argentina urmează duelul cu Brazilia, însă argentinianul ar putea rata partida, fiind văzut șchiopătând.

Lionel Messi (PSG) a été victime d'un tacle assassin face au Venezuela

Credit imagine: Getty Images

Argentina se pregătește de meciul cu Brazilia din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, programat duminică, 5 septembrie, de la ora 22:00. Lionel Messi ar putea rata duelul cu colegul său de la PSG, Neymar, după ce starul argentinian a fost văzut șchiopătând în momentul în care a ajuns în Brazilia.
Problemele lui Messi ar putea fi provocate de lovitura pe care a încasat-o în partida cu Venezuela, în care a fost aproape de o accidentare dură în urma unui fault al lui Martinez, terminând meciul cu jambierele murdare de sânge.

Intrare dură asupra lui Messi în meciul cu Venezuela

În prima partidă de după cucerirea Copei America, Lionel Messi a fost ținta jucătorilor venezueleni, care au jucat în inferioritate numerică pentru aproximativ 60 de minute.
Adrian Martinez, care a fost trimis pe teren în locul lui Velazquez în minutul 25, a fost eliminat după doar 7 minute petrecute pe teren. Fotbalistul a avut o intrare de coșmar asupra lui Messi, care ar fi putut să-i provoace o accidentare extrem de gravă, arbitrul eliminându-l după ce a consultat imaginile cu ajutorul VAR-ului.
Din fericire, Messi nu s-a accidentat foarte tare, starul lui PSG reușind să continue meciul după intervenția medicilor pe teren. Argentinianul a evoluat pentru restul partidei cu sânge pe jambiere.
Pentru Argentina, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, urmează pe 5 septembrie duelul cu Brazilia, iar pe 10 septembrie cel cu Bolivia. În acest moment, după 7 partide, echipa lui Lionel Messi este pe locul 2 în grupa de calificare din America de Sud, cu 15 puncte, cu 6 mai puțin decât liderul Brazilia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo