Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, la un pas de o accidentare horror după o intrare dură a unui adversar! Imagini incredibile

Bianca Dumitru

Actualizat 03/09/2021 la 11:16 GMT+3

Argentina a disputat noaptea trecută primul meci după Copa America, obținând o victorie cu 3-1 în fața Venezuelei. Lionel Messi a fost ținta adversarilor care l-au faultat pe tot parcursul partidei, argentinianul încheind meciul cu jambierele însângerate.

Lionel Messi of Argentina is fouled by Luis Martinez, Venezuela v Argentina, World Cup qualifiers, Estadio Olimpico, Caracas, September 02, 2021

Credit imagine: Getty Images

Argentina s-a impus în meciul cu Venezuela, scor 1-3, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, golurile victoriei fiind marcate de Lautaro Martinez, Joaquin Correa și Angel Correa. În prima partidă de după cucerirea Copei America, Lionel Messi a fost ținta jucătorilor venezueleni, care au jucat în inferioritate numerică pentru aproximativ 60 de minute.
Adrian Martinez, care a fost trimis pe teren în locul lui Velazquez în minutul 25, a fost eliminat după doar 7 minute petrecute pe teren. Fotbalistul a avut o intrare de coșmar asupra lui Messi, care ar fi putut să-i provoace o accidentare extrem de gravă, arbitrul eliminându-l după ce a consultat imaginile cu ajutorul VAR-ului.
Din fericire, Messi nu s-a accidentat foarte tare, starul lui PSG reușind să continue meciul după intervenția medicilor pe teren. Argentinianul a evoluat pentru restul partidei cu sânge pe jambiere.
Imaginile cu intrarea dură a lui Martinez au făcut înconjurul lumii, fanii fiind șocați de faultul venezueleanului.

Messi, însângerat și în meciul cu Columbia

Partida cu Venezuela nu a fost prima în care Lionel Messi s-a aflat în vizorul adversarilor săi. Și în meciul cu Columbia din luna iulie, fotbalistul recent transferat la PSG a fost faultat de mai multe ori de către rivali, terminând meciul cu glezna sângerând.
În acea partidă, arbitrul a acordat 6 cartonașe galbene jucătorilor din Columbia, toate pentru intrări asupra lui Messi.
Pentru Argentina, în preliminarii Cupei Mondiale din 2022, urmează pe 5 septembrie duelul cu Brazilia, iar pe 10 septembrie cel cu Bolivia. În acest moment, după 7 partide, echipa lui Lionel Messi este pe locul 2 în grupa de calificare din America de Sud, cu 15 puncte, cu 6 mai puțin decât liderul Brazilia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo