Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România 3-2 în preliminariile CM 2022. Eliminarea lui George Pușcaș a fost decisivă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/03/2021 la 20:55 GMT+3

România a pierdut în Armenia cu 3-2, în ciuda dublei reușite de Alexandru Cicâldău. Cartonașul roșu primit de George Pușcaș a debusolat total jocul tricolorilor.

Armenia - România

Credit imagine: Eurosport

Mirel Rădoi a ales să facă șase schimbări în formula de start față de meciul cu Germania. Iar decizia selecționerului a părut să dea roade după primele 20 de minute, controlate în mare parte de tricolori.
Cu toate acestea, armenii și-au arătat colții și au fost aproape să deschidă scorul pe contraatac, însă Florin Niță a intervenit din nou decisiv, confirmând astfel că meciul mare făcut cu Germania nu a fost o întâmplare.
Partida a scăzut semnificativ în intensitate în a doua parte a primei reprize, iar evoluția tricolorilor a lăsat de dorit. Dennis Man a ratat cea mai mare ocazie a primei părți când ar fi putut să îi paseze lui George Pușcaș, cel care se afla într-o poziție excelentă, însă a preferat să dribleze și a fost deposedat.

Armenia - România 3-2, în preliminariile CM 2022. Cicâldău a adus cele trei puncte

A doua parte a meciului a adus însă un coșmar care a devenit realitate: armenii au profitat de spațiile create în apărarea noastră și de poziționarea slabă a fundașilor și au deschis scorul după o deviere nefericită a lui Alin Toșca, Florin Niță fiind păcălit de traiectoria balonului.
Deschiderea de scor a părut să îi trezească la realitate pe tricolori, cei care au preluat din nou controlul partidei și doar șapte minute mai târziu, Alexandru Cicâldău a adus egalarea în minutul 62.
Jocul bun al tricolorilor a continuat iar o combinație de la Craiova ne-a adus în avantaj. Bancu a centrat excelent de pe partea stângă iar Cicâldău a reușit dubla printr-o lovitură de cap plasată impecabil în minutul 72.
Nu aveam cum să avem un final de meci linișitit pentru că George Pușcaș a luat un cartonaș roșu (direct, deci va sta două etape) după o intrare extrem de dură în minutul 78. Armenii au dominat meciul apoi iar Florin Niță a fost din nou cel care ne-a salvat cu încă două intervenții extraordinare.
În cele din urmă, armenii au profitat de avantajul numeric și au marcat de două ori. Prima oară a părut să fie offside, însă al doilea gol a venit în urma unui penalty clar acordat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo