UPDATE // Veste teribilă pentru Bayern Munchen! Robert Lewandowski a suferit o entorsă a ligamentelor de la genunchiul drept și va sta departe de teren în jur de 4 săptămâni.
Astfel, golgheterul bavarezilor va rata ambele meciuri cu PSG, din sferturile de finală ale UEFA Champions League, programate pe 7 și 13 aprilie.
Bundesliga
Eliminată din Ligă, Bayern pregătește în secret transferul deceniului! Înlocuitor pentru Lewandowski
14/04/2021 LA 08:08
Știrea inițială
Robert Lewandowski nu va juca în meciul Poloniei cu Anglia de pe Wembley de miercuri din cauza unei accidentări la genunchi.
Atacantul a fost nevoit să iasă de pe teren în a doua repriză a victoriei cu 3-0 în fața Andorrei, un meci în care a marcat de două ori pentru a o menține pe Polonia neînvinsă în campania pentru Mondialul din 2022.
Deși nu este o accidentare serioasă, federația poloneză a informat că Lewandowski s-a întors în Germania pentru a se trata, ceea ce va dura până la 10 zile.
Astfel, prezența pe teren a polonezului, cel mai bun atacant din lume la ora actuală, la turul dintre Bayern și PSG din sferturile UEFA Champions League este pusă sub semnul întrebării. Meciul va avea loc pe 7 aprilie.
Champions League
Kylian Mbappe și drumul către Balonul de Aur
14/04/2021 LA 05:11
Fotbal
Lewandowski, "vrăjit" de talentul unui fotbalist român! "E fantastic, hai să-l aducem în Germania"
20/03/2021 LA 07:38