Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania va veni în România cu 2 jucători extrem de tineri! Nemții vor avea mari probleme de lot

Nicu Savin

Publicat 16/03/2021 la 18:50 GMT+2

Joachim Low va anunța abia vineri lotul Germaniei pentru primele partide din preliminariile Campionatului Moncial din 2022, dar selecționerul "Mannschaft-ului" a confirmat că sunt șanse mari ca printre cei selecționați să se numere și două mari staruri în devenire ale fotbalului german.

Joachim Löw

Credit imagine: Getty Images

România va întâlni Germania în al 2-lea meci din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, iar felul în care va arăta echipa lui Joachim Low este extrem de important.
Într-un interviu acordat astăzi pentru RTL, selecționerul care va pleca de la cârma Germaniei după europeanul din această vară a confirmat că are în plan să-i convoace pe Florian Wirtz și Jamal Musiala. Primul dintre ei are numai 17 ani, dar a impresionat în acest sezon la Leverkusen, astfel că nu a fost chemat la echipa de tineret pentru meciurile de la EURO U21, tocmai pentru a face pasul la prima reprezentativă.
Musiala va avea și el ocazia de a debuta pentru Germania, după ce abia în urmă cu 2 săptămâni a anunțat public că a ales să joace pentru această țară. El a reprezentat Anglia la nivel de tineret, dar fiind legat pentru mult timp de Bayern Munchen și de fotbalul german a ales să opteze astfel.

Kai Havertz of Germany smiles with team mate Timo Werner (R) during a training session of the German national team prior to the UEFA Euro 2020 Qualifier match against Netherland at Volksparkstadion on September 05, 2019 in Hamburg, Germany.

Germania ar putea veni în România fără jucătorii din Premier League

Restricțiile din Germania sunt foarte aspre când vine vorba despre persoanele care vin din Marea Britanie, lucru care va afecta cel mai probabil și naționala de fotbal. Jurnaliștii de la Kicker anunță că Joachim Low nu îi va convoca pe jucătorii care joacă în Premier League, deoarece aceștia ar trebui să stea 14 zile în carantină la intrarea în țară.
S-a vehiculat varianta ca aceștia să nu facă parte din lot la primul meci, cel de pe teren propriu cu Islanda, dar să zboare din Anglia în România, pentru a juca în partida de pe Arena Națională de pe 28 martie.
Selecționerul german a respins din start această posibilitate, astfel că Ilkay Gundogan (Manchester City), Antonio Rudiger, Timo Werner și Kai Havertz (Chelsea) și Bernd Leno (Arsenal) nu vor participa la această acțiune a naționalei Germaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo