Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă duminică seara de reprezentativa Germaniei cu scorul de 0-1. Jucătorul meciului pentru România a fost portarul Florin Niță, ale cărui intervenții au limitat proporțiile scorului. Fostul goalkeeper al FCSB a făcut minuni între buturi, reușind să aibă nu mai puțin de 8 intervenții decisive, mai multe în postura de 1 la 1 cu atacanții adverși.

ROMÂNIA - GERMANIA 0-1 PRELIMINARII CM | NIȚĂ, OMUL MECIULUI, LĂUDAT DE UEFA

"Niță a avut multe intervenții providențiale, Stanciu a fost foarte aproape să egaleze în minutul 90. Doar într-un meci din cele nouă jucate înainte de partidele cu Islanda (3-0) și România (1-0) Germania a reușit să nu primească gol.
Fotbal
VIDEO | Fanii Spartei Praga, mesaj impresionant pentru Florin Niță: "Va fi o legendă a clubului"
07/04/2021 LA 05:53
Până la primele două partide din preliminarii, nemții încasaseră în total, în cele nouă meciuri, 17 goluri. Faptul că nu au primit gol două partide la rând e un lucru pozitiv pentru echipa lui Joachim Low.
România a fost foarte aproape să egaleze pe final de meci, dar Germania a avut foarte multe oportunități de a înscrie în debutul partidei și la mijlocul actului secund", au scris cei de la UEFA pe site-ul oficial, citați de DigiSport.
După această înfrângere, România ocupă locul 4 în grupa J, cu 3 puncte, primele două locuri fiind ocupate la egalitate de puncte (6), de Germania și Armenia, pe locul 3 aflându-se Macedonia de Nord, care a câștigat cu 5-0 meciul cu Liechtenstein.
Fotbal
”Florin Niță Gang!” Portarul naționalei a avut parte de o prezentare de zile mari la Sparta Praga
06/04/2021 LA 17:34
Fotbal
Florin Niță, luat în vizor după prestația excelentă din meciul cu Germania: "Contractul îl așteaptă"
29/03/2021 LA 16:31