Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România - Germania 0-1 preliminarii CM | Joachim Low, cuvinte superbe la adresa tricolorilor

Cristian Mihală

Actualizat 29/03/2021 la 07:59 GMT+3

România - Germania 0-1 preliminarii CM | Joachim Low, selecționerul nemților, a vorbit frumos despre tricolorii lui Rădoi, după confruntarea de duminică seară, de pe Arena Națională, din meciul de calificare pentru Mondialul din Qatar.

Low, impresionat de forța echipei lui Rădoi, după România-Germania 0-1

Credit imagine: Eurosport

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă duminică seara de reprezentativa Germaniei cu scorul de 0-1. Jucătorul meciului pentru România a fost portarul Florin Niță, ale cărui intervenții au limitat proporțiile scorului.

România - Germania 0-1 preliminarii CM | Low crede că suntem superiori Islandei

Mirel Rădoi a impus o strategie curajoasă, ofensivă, însă Germania a dominat, atât teritorial, cât și din punct de vedere al posesiei. Totuși, în ciuda numeroaselor ocazii create, Mannschaftul putea fi egalat pe final, dacă Nicolae Stanciu ar fi fost mai inspirat. La conferința de presă de după partidă, Joachim Low, cel mai longeviv selecționer din Europa, a vorbit în termeni frumoși despre băieții noștri. Mai mult, selecționerul Germaniei a comparat România cu Islanda și a decretat că tricolorii sunt peste nordici, cei care ne-au eliminat din barajul pentru Euro.
"România are cu totul altă forță, capacitate tehnică și calitate în ofensivă, în comparație cu Islanda. E alt adversar! Ne-a pus probleme în atac, dar am excelat în recuperarea mingii. Asta m-a mulțumit. Dacă e să rostesc o critică, e la adresa șanselor ratate. La asta trebuie să lucrăm, nu am putut face 2-0. Dar echipa a fost concentrată, în fața unui adversar bun. Ne aflăm pe drumul bun
Mâine va trebui să vedem dacă există jucători accidentați, să văd ce energie mai au. Am avut nevoie de primele două jocuri pentru a ne intrat în ritm. Posibil să existe niște modificări și pentru miercuri, cu Macedonia de Nord", a declarat Low, în conferința de presă de după meci.
După această înfrângere, România ocupă locul 4 în grupa J, cu 3 puncte, primele două locuri fiind ocupate la egalitate de puncte (6), de Germania și Armenia, pe locul 3 aflându-se Macedonia de Nord, care a câștigat cu 5-0 meciul cu Liechtenstein.
Pentru România, urmează partida cu Armenia, formația care a surprins plăcut în acest start de preliminarii. Confruntarea e miercuri, de la ora 19:00, și poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo