Confruntarea de la București a avut o importanță aparte pentru oaspeți, dincolo de miza propriu-zisă, în perspectiva calificării la Mondialul din Qatar. Germania a reușit să își depășească cea mai lungă serie de succese în preliminariile pentru CM, ducând acum seria de victorii la 18.
"Victorie record, în ciuda ocaziilor ratate", a titrat eurosport.de, colegii noștri vorbind despre planul bine pus la punct de Rădoi. Selecționerul a identificat în Kimmich motorul din spatele acțiunilor de atac al "panzerelor" și, punând doi jucători care să îl marcheze - Mihăilă și Fl.Tănase - a reușit să suprime invetivitatea "regizorului" lui Bayern
"L-au luat pe Kimmich în marcaj strict, dublându-se și astfel au inhibat cu succes creativitatea mijlocașului german. Ne-a lipsit în cea mai mare parte viteza în acțiuni, precum și acuratețea jocului cu pase scurt. România s-a apărat fără probleme majore", mai scriu germanii.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
22/09/2021 LA 05:50
Nemții nu își fac griji, însă, în contextul în care Kimmich a avut un rol ușor diferit în partidele de până acum ale Germaniei, în actualele preliminarii. Toni Kroos, accidentat, va interpreta la Euro partitura încercată de Kimmich, iar mijlocașul lui Bayern va avea mai multă libertate.

România - Germania 0-1 preliminarii CM | Nemții, 35 de meciuri fără eșec în calificările pentru Mondial

Germania a ajuns la 35 de meciuri în preliminariile Campionatului Mondial fără să fie învinsă. Precedentul eșec al panzerelor a avut loc pe 1 septembrie 2001, când nemții au fost umiliți la Munchen, de Anglia.
Formația condusă de Low joacă împotriva Macedoniei de Nord miercuri, pe teren propriu și are șansa să bifeze al 36-lea meci la rând fără eșec în campania de calificare la Mondial Ar reprezenta egalarea celei mai lungi serii de partide fără înfrângere pentru nemți, după ce în perioada martie 1934 - septembrie 1985 au bifat de asemenea 36 de confruntări în care nu au pierdut.
Recordul de meciuri fără înfrângeri în preliminariile CM e deținut de Spania, care are 65 de partide la rând fără eșec. "Furia Roja" a devenit ieri, după 2-1 în Georgia, prima formație care marchează în 37 de meciuri la rând în preliminariile Mondialului, depășind recordul deținut chiar de germani.
Liga
Toni Kroos, mesaj extrem de sugestiv cu privire la ajungerea lui Mbappe la Real Madrid
18/08/2021 LA 16:44
Campionatul European UEFA
Toni Kroos, atacat aspru de o glorie a fotbalului german pentru prestația de la EURO 2020
06/07/2021 LA 12:41