Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România - Germania, preliminarii CM | Maxim e convins că putem bate Germania

Ion Alexandru

Publicat 27/03/2021 la 12:59 GMT+2

Alexandru Maxim a jucat 7 ani în Bundesliga, la Stuttgart și Mainz și știe forță nemților. Mijlocașul naționalei e însă convins că echipa noastră poate să dea o mare lovitură.

România a debutat în aceast grupă preliminară cu o victorie, 3-2 Macedonia de Nord

Credit imagine: Eurosport

Alexandru Maxim are 30 de ani și le-a fost adversar în Bundesliga fotbaliștilor care vin la București cu naționala Germaniei. Mijlocașul român e convins că România este pregătită pentru orice speră ca tricolorii să obțină cel puțin un punct cu vedetele antrenate de Joachim Low.
"Din punct de vedere tactic va trebui să facem un meci aproape perfect, e o echipă căruia îi place posesia, va trebui să le oferim cât mai puține spații și trebuie să facem un meci foarte bun și din punct de vedere defensiv. Și când zic asta, nu mă refer la cei patru de pe linia de fund, ci la toți 11. Atunci când vorbim de faza defensivă, vorbim de întreaga echipă”, a declarat Maxim la conferința de presă.
România - Macedonia de Nord 3-2

România - Germania, preliminarii CM | Maxim: Ar fi o onoare să-i dau gol lui Neuer

Maxim a marcat 14 goluri în Bundesliga, dar nu i-a dat gol niciodată lui Neuer. Mijlocașul care evoluează acum în Turcia la Gaziantep speră ca acest lucru să se întâmple duminică seară în tricoul cu numărul 10 al naționalei României.
"Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice și consider că va fi dificil dacă mergem să obține doar un punct sau să ne apărăm. Sunt convins că avem calitatea necesară de a le pune probleme pentru că și ei pot face greșeli când nu sunt în posesia mingii”, a mai spus mijlocașul naționalei.

România - Germania, preliminarii CM | Nemții l-au pierduit pe Sule

Fundașul lui Bayern Niklas Sule nu juca duminică seara pe Arena Națională! Sule s-a accidentat și nu vine la București. În partida câștigată cu 3-0 în fața islandezilor , Germania i-a avut ca fundași centrali pe Emre Can și Rudiger.
Situația în grupa J
  • România - Macedonia de Nord 3-2
  • Germania - Islanda 3-0
  • Leichtenstein - Armenia 0-1
Duminică se vor juca încă trei partide: România - Germania, Armenia - Islanda și Macedonia de Nord - Leichtenstein.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo