Zlatan Ibrahimovic și-a pus amprenta pe fiecare club la care a participat iar foștii colegi își aduc aminte de momente inedite care l-au avut în prim-plan pe atacantul suedez.
Unul dintre aceștia este Steven Pienaar, fostul jucător de la Ajax, Borussia Dortmund, Everton sau Tottenham.

Ce a făcut Zlatan în timpul unui incendiu

MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Într-un interviu pentru The Athletic, jucătorul care s-a retras din fotbal în 2018 a dezvăluit ce a pățit pe vremea în care împărțea vestiarul cu Zlatan.
"Obișnuiam să împart camera cu el și Van der Vaart. Zlatan și cu mine stătea uneori în pat dublu dacă nu era prea mult loc. Uneori, fără niciun motiv, începea să mă lovească. Nu am idee de ce, dar era un tip foarte bun. Ne jucam des pe Playstation, a fost o perioadă frumoasă" spune Pienaar.
Într-o zi când eram pe drum, medicul echipei ne-a trezit spunându-ne că a luat foc autocarul. Era foc fix sub geamul meu. Ni s-a spus să ne luăm bagajul și să ieșim. Mi-am luat geanta mea, dar Zlatan m-a oprit. Știți ce mi-a spus? <<Nu, nu pleca, trebuie să cari și geanta mea>>. După ce a fost stins incendiul, ne-am întors în autocar să dormim, dar eu stăteam cu ochii deschiși, nu mai puteam să dorm
Zlatan Ibrahimovic a petrecut 3 ani la clubul olandez, între 2001 și 2004, după ce venise de la Malmo. A mers apoi la Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Man United și LA Galaxy. Cu Ajax, Zlatan a câștigat 2 titluri, Cupa Olandei și Supercupa Olandei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53