Jocurile Olimpice de anul acesta sunt în pericol să nu se dispute din cauza pandemiei de coronavirus iar Marian Dragulescu, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că nu va fi prezent dacă Olimpiada va fi mutată peste doi ani, o variantă vehiculată în prezent.
"Sper sa-si dea seama cat mai multi romani in ce situatie suntem. Aceasta nu afecteaza doar sportul, sunt multe companii care au dat oameni afara, ne afecteaza pe toti, indiferent in ce domeniu lucram, si atunci toti trebuie sa oprim raspandirea virusului. Cu cat trecem mai repede peste aceasta pandemie, cu atat de putem apuca de munca, fiecare in domeniul lui.
Daca e 2022 nu cred ca voi mai fi acolo, dar 2021 ar fi varianta cea mai potrivita, ar fi natural. E clar ca pregatirea multor sportivi a avut de suferit si ca sa ajungi la o forma maxima iti trebuie un timp de pregatire, un numar de competitii inainte de a participa la Jocurile Olimpice. Nu ar fi foarte corect, am face lucrurile pe genunchi si nu cred ca ar fi OK pentru noi, sportivii. Imi imaginez ca organizarea unei astfel de competitii implica si foarte mult capital, probabil se pierd extraordinar de multi bani, sunt constient de acest lucru. Sper sa se gaseasca o solutie care sa fie buna pentru toti", a declarat Drăgulescu pentru Gazeta Sporturilor.
Gimnastică
Nadia Comăneci, asaltată cu mesaje de felicitare în ziua în care împlinește 60 de ani
12/11/2021 LA 13:24
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tokyo 2020
A spus STOP! Sportiva care a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo
11/08/2021 LA 06:20
Gimnastică
Jocurile Olimpice: Sunisa Lee a câştigat aurul la individual compus
29/07/2021 LA 13:05