Jocurile Olimpice de anul acesta sunt în pericol să nu se dispute din cauza pandemiei de coronavirus iar Marian Dragulescu, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că nu va fi prezent dacă Olimpiada va fi mutată peste doi ani, o variantă vehiculată în prezent.

"Sper sa-si dea seama cat mai multi romani in ce situatie suntem. Aceasta nu afecteaza doar sportul, sunt multe companii care au dat oameni afara, ne afecteaza pe toti, indiferent in ce domeniu lucram, si atunci toti trebuie sa oprim raspandirea virusului. Cu cat trecem mai repede peste aceasta pandemie, cu atat de putem apuca de munca, fiecare in domeniul lui.

Gimnastică
Cătălina Ponor, aniversata zilei. Eleganța și precizia au definit cariera triplei campioane olimpice
19/08/2020 LA 11:11

Daca e 2022 nu cred ca voi mai fi acolo, dar 2021 ar fi varianta cea mai potrivita, ar fi natural. E clar ca pregatirea multor sportivi a avut de suferit si ca sa ajungi la o forma maxima iti trebuie un timp de pregatire, un numar de competitii inainte de a participa la Jocurile Olimpice. Nu ar fi foarte corect, am face lucrurile pe genunchi si nu cred ca ar fi OK pentru noi, sportivii. Imi imaginez ca organizarea unei astfel de competitii implica si foarte mult capital, probabil se pierd extraordinar de multi bani, sunt constient de acest lucru. Sper sa se gaseasca o solutie care sa fie buna pentru toti", a declarat Drăgulescu pentru Gazeta Sporturilor.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Gimnastică
#DORdeSPORT Ziua în care Nadia Comăneci a devenit “Zeița Perfecțiunii”
18/07/2020 LA 09:12
Gimnastică
Film documentar dedicat abuzurilor sexuale din gimnastică! România, arătată cu degetul
28/06/2020 LA 08:48