Gimnastică

Marian Drăgulescu, decizie radicală. Totul depinde de Jocurile Olimpice

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Marian Drăgulescu

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
22/03/2020 la 16:55

Multiplul medaliat olimpic Marian Drăgulescu a declarat că s-ar putea să nu mai fie prezent la Jocurile Olimpice dacă acestea nu vor avea loc în această vară din cauza pandemiei de coronavirus.

Jocurile Olimpice de anul acesta sunt în pericol să nu se dispute din cauza pandemiei de coronavirus iar Marian Dragulescu, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că nu va fi prezent dacă Olimpiada va fi mutată peste doi ani, o variantă vehiculată în prezent.

"Sper sa-si dea seama cat mai multi romani in ce situatie suntem. Aceasta nu afecteaza doar sportul, sunt multe companii care au dat oameni afara, ne afecteaza pe toti, indiferent in ce domeniu lucram, si atunci toti trebuie sa oprim raspandirea virusului. Cu cat trecem mai repede peste aceasta pandemie, cu atat de putem apuca de munca, fiecare in domeniul lui.

Gimnastică

Larisa Iordache, despre viața de polițist: ”Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini!”

09/04/2020 LA 18:20

Daca e 2022 nu cred ca voi mai fi acolo, dar 2021 ar fi varianta cea mai potrivita, ar fi natural. E clar ca pregatirea multor sportivi a avut de suferit si ca sa ajungi la o forma maxima iti trebuie un timp de pregatire, un numar de competitii inainte de a participa la Jocurile Olimpice. Nu ar fi foarte corect, am face lucrurile pe genunchi si nu cred ca ar fi OK pentru noi, sportivii. Imi imaginez ca organizarea unei astfel de competitii implica si foarte mult capital, probabil se pierd extraordinar de multi bani, sunt constient de acest lucru. Sper sa se gaseasca o solutie care sa fie buna pentru toti", a declarat Drăgulescu pentru Gazeta Sporturilor.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Gimnastică

#DORdeSPORT Interviu exclusiv cu Monica Roșu

25/03/2020 LA 12:51
Gimnastică

Svetlana Khorkina spune că pandemia e o replică la tratamentul aplicat Rusiei: "E pedeapsă divină!"

25/03/2020 LA 07:11
Subiecte asemănătoare
Gimnastică
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Gimnastică

Larisa Iordache, despre viața de polițist: ”Am oprit lumea pe stradă, am oprit și mașini!”

09/04/2020 LA 18:20

Ultimele videoclipuri

Gimnastică

#DORdeSPORT Interviu exclusiv cu Monica Roșu

00:10:16

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe