Sandra Izbașa a avut în ziua de Crăciun mai multe motive de sărbătoare. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de Răzvan Bănică, actor şi nepot al lui Ştefan Bănică Jr.: "DA !" Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!
Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1", a scris Izbaşa pe Facebook.
Gimnastică
Larisa Iordache: "Nadia a găsit întotdeauna o vorbă bună când am trecut prin situații grele!"
12/11/2022 LA 09:37

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie chiar în ziua de Crăciun

Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică la ediții diferite, are o relație cu actorul Răzvan Bănică din acest an. Fosta gimnastă, acum în vârstă de 30 de ani, are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și aur la sărituri (Londra 2012), dar și cinci titluri europene şi un argint mondial. Fosta sportive s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014. De partea cealaltă, Bănică este actor la Teatrul Nottara din Capitală și absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie.
Ce spune Răzvan Bănică pe Instagram:
"Ai picat dintre stele,
Când nu mai visam.
Ai fugit dintre ele,
Ca să te am.
Cerul lumii pustiu,
Eu mult mai bogat.
Aveam sufletul gri,
Tu l-ai colorat!"
Gimnastică
Campionatul mondial de gimnastică 2022| 4 români s-au calificat în finalele pe aparate de la Mersin
08/10/2022 LA 06:05
Gimnastică
Weekend fabulos pentru România! 2 medalii de aur și 2 de bronz pentru românce, la CE de gimnastică
14/08/2022 LA 12:44