Departamentul șerifului a anunțat că a răspuns la răsturnarea unui vehicul care a suferit daune majore. Cu 15 trofee majore în carieră, Woods, 45 de ani, a trebuit să fie "extras din vehicul" de pompieri și paramedici.
Șeriful din departamentul LA, Alex Villanueva, a spus mai târziu că Woods era "viu și conștient" la locul accidentului.
Jucătorul a fost dus cu o ambulanță la Harbour-UCLA Medical Center din West Carson, California.
Golf
Tiger Woods a avut cea mai slabă zi din carieră. Americanul s-a blocat la gaura 12
16/11/2020 LA 09:59
La o conferință de presă ulterioară, șeful departamentului de pompieri al departamentului LA, Daryl Osby, a spus că Woods a fost descarcerat din SUV-ul de lux. El a adăugat: "Înțeleg că este vorba de răni grave la ambele picioare. Nu mi-au fost alte leziuni care să pună viața în pericol".

Unde se grăbea Tiger Woods, înainte de accident

Potrivit ESPN, Woods se grăbea la o ședință foto, unde trebuia să apară alături de doi quarterbacks din NFL, Drew Brees și Justin Herbert.
Jucătorul de golf venise în Los Angeles pentru a urmări Genesis Invitational, de la Riviera Country Club, dar și pentru a filma un documentar. Între aceste două evenimente, avea programată și această ședință foto, la care întârziase.
Zona în care s-a produs accidentul este una extrem de cunoscută de localnici, întâmplându-se foarte des ca șoferii care nu sunt familiarizați cu traseul să piardă controlul mașinilor. Asta pentru că sunt numeroase curbe strânse, după porțiuni lungi în care se ating viteze mari. Locul în care Woods a ieșit în decor are restricție de viteză de 45 mile/oră, dar se pare că jucătorul de golf avea o viteză de aproape două ori mai mare.
Golf
Premii record în circuitul PGA Tour în sezonul 2022-2023! Anunțul momentului în golf
02/08/2022 LA 12:55
Golf
Davidovich Fokina e în marea finală de la Monte Carlo! Spaniolul, meci uriaș cu Grigor Dimitrov
16/04/2022 LA 17:23