În concursurile desfășurate duminică, 2 aprilie, Monica Csengeri și Elena Andrieș au obținut cinci medalii la categoria 48 kg. Csengeri a câștigat medalia de aur la proba de smuls, în timp ce la aruncat și total s-a clasat a doua. Similar, Andrieș a obținut locul al treilea la proba de smuls și la total.

Tot duminică, dar la categoria masculină de 56 kg, Ilie Ciotoiu a reușit să obțină alte două medalii de bronz, la aruncat și total.

Haltere
Interviu cu Loredana Toma, speranța României la JO: "Principala adversară a avut concurs în weekend"
03/04/2020 LA 10:23

Ziua de luni a mai adus o medalie României, prin evoluția sportivei Bianca Molie. Ea a câștigat bronzul la total la categoria 58 kg.

Apoi, marți, concursul feminin de 63 kg a fost dominat de Loredana Toma, care a reușit să câștige toate cele trei medalii de aur puse în joc, la smuls, aruncat și total.

Miercuri a fost rândul lui Dumitru Captari și Răzvan Martin să aducă noi medații delegației. Captari s-a impus la stilul aruncat și la total la categoria 77 kg, cucerind și argintul la smuls, iar Martin s-a clasat la aceeași categorie pe locul secund la total și a fost medaliat cu bronz la smuls și aruncat.

Competiția continuă la Split pe parcursul următoarelor zile, având să se încheie pe 9 aprilie.

Haltere
#DORdeSPORT Interviu cu Loredana Toma, campioană mondială la haltere
03/04/2020 LA 10:05
Haltere
Raluca Olaru, performanță uriașă la grand prix-ul din Uzbekistan
10/02/2020 LA 14:34