În concursurile desfășurate duminică, 2 aprilie, Monica Csengeri și Elena Andrieș au obținut cinci medalii la categoria 48 kg. Csengeri a câștigat medalia de aur la proba de smuls, în timp ce la aruncat și total s-a clasat a doua. Similar, Andrieș a obținut locul al treilea la proba de smuls și la total.
Tot duminică, dar la categoria masculină de 56 kg, Ilie Ciotoiu a reușit să obțină alte două medalii de bronz, la aruncat și total.
Ziua de luni a mai adus o medalie României, prin evoluția sportivei Bianca Molie. Ea a câștigat bronzul la total la categoria 58 kg.
Haltere
Raluca Olaru, aur la Campionatele Europene de haltere de la Moscova
07/04/2021 LA 17:19
Apoi, marți, concursul feminin de 63 kg a fost dominat de Loredana Toma, care a reușit să câștige toate cele trei medalii de aur puse în joc, la smuls, aruncat și total.
Miercuri a fost rândul lui Dumitru Captari și Răzvan Martin să aducă noi medații delegației. Captari s-a impus la stilul aruncat și la total la categoria 77 kg, cucerind și argintul la smuls, iar Martin s-a clasat la aceeași categorie pe locul secund la total și a fost medaliat cu bronz la smuls și aruncat.
Competiția continuă la Split pe parcursul următoarelor zile, având să se încheie pe 9 aprilie.
Haltere
TREI MEDALII DE AUR PENTRU LOREDANA TOMA LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE LA MOSCOVA!
06/04/2021 LA 21:00
Haltere
Interviu cu Loredana Toma, speranța României la JO: "Principala adversară a avut concurs în weekend"
03/04/2020 LA 10:23