Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Germania s-a calificat fără să joace! Știm semifinalele Campionatului European de handbal

Dani Morar

Actualizat 24/01/2024 la 23:05 GMT+2

Campionatul European de handbal și-a încheiat astăzi faza grupelor, și chiar înaintea ultimei partide cunoșteam deja semifinalistele. Germania s-a calificat în penultimul act fără să joace, iar apoi a cedat în fața Croației, după ce a condus la pauză.

Germania - Croația.

Credit imagine: Eurosport

Campionatul European de handbal masculin se apropie de final, iar azi s-a decis clasamentul final în prima grupă principală. Franța a fost sigură de locul în semifinale, iar pentru poziția a doua în grupă s-au luptat Germania, Ungaria și Austria.
Nemții au fost la mâna lor și au jucat în această seară împotriva Croației, dar rezultatul nu a mai contat, după ce contracandidatele au pierdut.
Ungaria avea nevoie de o victorie în fața liderului Franța, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Maghiarii au ieșit din schemă după 32-35 în fața naționalei fraților Karabatic, care au încheiat grupa cu 10 puncte.
Austria spera la o serie de rezultate favorabile, dar pentru asta, trebuia să își câștige propriul meci, cu Islanda. Partida a fost prima a zilei și s-a încheiat cu victoria islandezilor, 26-24, astfel că celelalte rezultate nu au mai contat pentru austrieci.
Semifinalele Campionatului European de handbla masculin:
  • 26 ianuarie, ora 18:45: Franța - Suedia
  • 26 ianuarie, ora 21:30: Germania – Danemarca.
Citește și:

Germania a pierdut cu Croația după ce s-a calificat în semifinale

Germania a început relaxată partida cu Croația, odată cu aflarea veștii că s-a calificat în semifinale. Nemții au condus de mai multe ori în debutul partidei, dar au fost întorși de croați, care păreau că vor câștiga prima repriză.
Nu a fost așa, iar Germania a preluat din nou avantajul până la pauză, intrându cu avantaj de un gol la cabine, scor 14-13. Nemții au ratat ocazie după ocazie în partea a doua a partidei, lovindu-se de zidul Kuzmanovic, care a făcut un meci mare în poarta adversă, cu 22 de parade.
Germania – Croația s-a încheiat 24-30, iar nemții merg în semifinale, unde vor da peste Danemarca. Karacic a fost cel mai bun marcator de pe teren, cu 6 goluri, în timp ce Duvnjak, Klarica, Heymann și Golla au încheiat cu câte 4 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo