Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spania, demolată de Croația și un record negativ istoric. Titlu șocant în presa din Spania după înfrângerea de la Euro

Ion Alexandru

Publicat 13/01/2024 la 09:12 GMT+2

În 2020, Spania a învins Croația cu 22-20 în finala Campionatului European. Răzbunarea a venit 4 ani mai târziu și a fost de poveste. 39-29 este o victorie care le arată croaților că pot spera la un turneu superb. Spaniolii, în schimb, sunt în stare de șoc, iar presa de la Madrid a fost foarte dură.

Croatia celebrates its win against spain at the european championship 2024

Credit imagine: Getty Images

Spania era mare favorită în această partidă de debut de la Europeanul de handbal masculin și mai ales pentru că vedeta croaților Duvnjak a fost mai mult pe bancă la acest meci.
Croația a jucat fantastic în atac și statisticile spun totul despre eficiența lor. Portarii spoanioli, Perez de Vargas Moreno și Hernandez Ferrer au avut doar o paradă! Acest aspect a înfuriat presa din Spania.
"Croații împușcă spanioli" a fost cel mai dur titlu dat de cotidianul madrilen AS.
Ivan Martinovic (Melsungen) și Mario Sostaric (Szeged) au fost cei mai buni marcatori ai croaților în meciul de la Berlin, cu câte 8 reușite.
Martinovic a fost declarat jucătorul meciului!
Citește și:

România - Spania se joacă duminică

România a debutat cu o înfrângere, 24-31 în fața Austriei. Echipa noastră, antrenată de Xavi Pascual și-a dovedit limitele și nu a reușit să scoată nimic din disputa cu cel mai abordabil adversar din această grupă de la Euro. Portarul austrica Hausle ne-a provocat mari dureri de cap!
Xavi Pascual va avea în față duminică adversarul pe care-l cunoaște cel mai bine, Spania. Echipa antrenată din 2016 de Jordi Ribera riscă eliminarea prematură dacă nu învinge România. Spaniolii au jucat finala de la Euro la ultimele 4 ediții și sunt între primele 4 favorite la câștigarea trofeului.
Partida România - Spania este programată duminică de la ora 19.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo