România a cedat, duminică, în fața Rusiei, scor 18-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin desfășurat în Japonia. În prima parte a partidei, tricolorele au reușit să revină spectaculos de la scorul de 4-9, terminând prima jumătate a partidei la scorul de 10-10. În cea de-a doua repriză însă, rusoaicele au dominat complet jocul, impunându-se cu 17-8.
Cea mai bună marcatoare a României a fost Cristina Neagu. De partea cealaltă s-au remarcat Bobrovnikova și Vyakhireva.După meci, Tomas Ryde, selecţionerul suedez al României, a făcut un anunț îngrijorător referitor la următorul meci din Japonia. România va întâlni marți Suedia, de la ora 13.30.

Cristina Neagu ar putea rata meciul cu Suedia

Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59
"Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie. Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului. I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă", a declarat Ryde pentru Gazetă.
Întrebat dacă Neagu va evolua împotriva Suediei, Ryde a răspuns: "Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult. Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine".

Clasamentul Grupei a doua:

  • 1. Rusia 6 p
  • 2. Spania 4 p
  • 3. Suedia 2 p
  • 4. Muntenegru 2 p
  • 5. Japonia 0 p
  • 6. România 0 p
Handbal
OFICIAL | Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București pe 2 ani! Ce salariu va avea
29/12/2021 LA 08:43
Handbal
Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București! Ce salariu va încasa handbalista
08/12/2021 LA 16:01