România a cedat, duminică, în fața Rusiei, scor 18-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin desfășurat în Japonia. În prima parte a partidei, tricolorele au reușit să revină spectaculos de la scorul de 4-9, terminând prima jumătate a partidei la scorul de 10-10. În cea de-a doua repriză însă, rusoaicele au dominat complet jocul, impunându-se cu 17-8.
Cea mai bună marcatoare a României a fost Cristina Neagu. De partea cealaltă s-au remarcat Bobrovnikova și Vyakhireva.După meci, Tomas Ryde, selecţionerul suedez al României, a făcut un anunț îngrijorător referitor la următorul meci din Japonia. România va întâlni marți Suedia, de la ora 13.30.

Cristina Neagu ar putea rata meciul cu Suedia

Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
"Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie. Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului. I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă", a declarat Ryde pentru Gazetă.
Întrebat dacă Neagu va evolua împotriva Suediei, Ryde a răspuns: "Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult. Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine".

Clasamentul Grupei a doua:

  • 1. Rusia 6 p
  • 2. Spania 4 p
  • 3. Suedia 2 p
  • 4. Muntenegru 2 p
  • 5. Japonia 0 p
  • 6. România 0 p
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36