Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Are dureri mari la genunchi!" Anunțul lui Ryde despre starea Cristinei Neagu

Irina Aldea

Actualizat 08/12/2019 la 12:47 GMT+2

Tomas Ryde a declarat după meciul cu Rusia că cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, ar putea rata partida cu Suedia.

Cristina Neagu

Credit imagine: Getty Images

România a cedat, duminică, în fața Rusiei, scor 18-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin desfășurat în Japonia. În prima parte a partidei, tricolorele au reușit să revină spectaculos de la scorul de 4-9, terminând prima jumătate a partidei la scorul de 10-10. În cea de-a doua repriză însă, rusoaicele au dominat complet jocul, impunându-se cu 17-8.
Cea mai bună marcatoare a României a fost Cristina Neagu. De partea cealaltă s-au remarcat Bobrovnikova și Vyakhireva.După meci, Tomas Ryde, selecţionerul suedez al României, a făcut un anunț îngrijorător referitor la următorul meci din Japonia. România va întâlni marți Suedia, de la ora 13.30.

Cristina Neagu ar putea rata meciul cu Suedia

"Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie. Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului. I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă", a declarat Ryde pentru Gazetă.
Întrebat dacă Neagu va evolua împotriva Suediei, Ryde a răspuns: "Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult. Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine".

Clasamentul Grupei a doua:

  • 1. Rusia 6 p
  • 2. Spania 4 p
  • 3. Suedia 2 p
  • 4. Muntenegru 2 p
  • 5. Japonia 0 p
  • 6. România 0 p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo