Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tomas Ryde, după eșecul în fața Suediei: "E țara mea și vreau s-o felicit! Nu ne-au dat șanse"

Irina Aldea

Actualizat 10/12/2019 la 15:59 GMT+2

Tomas Ryde a vorbit despre înfrângerea încasată de România în fața Suediei la Campionatul Mondial din Japonia.

Ryde

Credit imagine: Getty Images

Naționala de handbal feminin a României a cedat cu 22-34 în fața Suediei, la Campionatul Mondial din Japonia. La pauză, nordicele au avut un avantaj de 5 goluri, 14-9. Tricolorele nu au avut nicio șansă în fața Suediei. Adversarele au condus pe toată durata meciului, singurul moment în care naționala noastră a fost la același nivel s-a înregistrat la mijlocul primei reprize, la 6-6.
Ulterior, Suedia s-a distanțat la 5 goluri și a păstrat diferența. În partea a doua, diferența s-a mărit, iar pe finalul meciului s-a ajuns la o diferență de 12 goluri. România înregistrează al doilea eșec din Main Round și e pe ultimul loc în Grupa 2, cu 0 puncte. În ultimul meci din Main Round, România întâlnește Japonia. Partida este programată miercuri, de la 11:00.

Tomas Ryde: "E țara mea și o felicit"

"Vreau să felicit echipa Suediei, este țara mea natală, a făcut un meci foarte bun, a muncit 60 de minute și nu ne-a dat șanse astăzi. Avem foarte multe jucătoare obosite, am făcut multe greșeli, a fost un meci ușor pentru ele. Denisa, care este acum lângă mine, a început foarte bine, dar a fost foarte multă presiune pe umerii ei. Trebuie să mergem acasă, să ne vindecăm rănile și să facem un meci foarte bun mâine, cu Japonia", a spus Ryde la conferința de presă de după meci.

Clasamentul Grupei 2:

  • 1. Rusia – 8 puncte
  • 2. Spania – 7 puncte
  • 3. Suedia – 5 puncte
  • 4. Muntenegru – 4 puncte
  • 5. Japonia – 0 puncte
  • 6. România – 0 puncte
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo