Crina Pintea a acceptat să se întoarcă la CSM București, chiar dacă mai avea un an de contract cu Gyor, cea mai bogată echipă din Europa la feminin.
"Am ales să mă întorc la CSM București pentru că am trăit foarte multe momente frumoase alături de echipă, alături de fete și de staff. Un factor important în decizia pe care am luat-o este sora mea, care face parte din aceeași echipă și îmi doresc foarte mult să jucăm împreună! De asemenea, obiectivele pe care CSM București le are mă motivează și îmi doresc foarte mult să le îndeplinim împreună!", a declarat Crina Pintea pentru CSM București!
Sezonul recent încheiat, sora Crinei Pintea, Andreea Ailincăi a jucat foarte, foarte puțin la CSM. Nu a adunat mai mult de trei jocuri, cumulând toate minutele jucate în cele 26 de etape.
Handbal
O vedetă urmărită de CSM București a semnat în Norvegia
ACUM 2 ORE

"O să aleg cu inima!"

Fanii CSM-ului își aduc aminte că, anul trecut, Crina Pintea a ales să plece la Gyor, semnând cu echipa pregătit1ă de Ambros Martin, deși a avut ofertă de a prelungi la echipa susținută de Primăria Capitalei. Înainte de a anunța că pleacă, pivotul a declarat că ”alegerea o va face cu inima!”. Crina Pintea a câștigat cu CSM București titlul național în 2021.
Pentru postul de pivot, Pintea se va lupta pentru un post de titular cu muntenegreana Ema Ramusovici. Pentru că e greu de crezut că sora Crinei, Andreea Ailincăi (18 ani) va putea să se implice în lupta pentru un post de titular.

După Neagu și Zaadi

Prin venirea la CSM București, Crina Pintea devine a treia cel mai bine plătită jucătoare din România. Pivotul ”tigroaicelor” a semnat un contract în valoare de 14.000 de euro pe lună, fiind depășită doar de Cristina Neagu (20.000 de euro) și Grace Zaadi (18.000 de euro).
Pe locul 4, pe listă în topul salariilor din România sunt tot jucătoare de la CSM București, franțuzoaicele Laura Glauser și Kalidiatou Niakate (12.000 euro/lună fiecare). Pintea are contract mai mare și decât campioanele mondiale Siraba Dembele, Malin Aune sau Emilie Arntzen.
CSM București și-a consolidat lotul pentru sezonul viitor, fiind în discuție doar pentru transferul unui inter dreapta. CSM și-a dorit-o pe Ana Gros, care a ajuns între timp la Gyor, dar și pe Anna Viahireva. Micuța rusoaică are mai mari șanse să ajungă mai degrabă la Vipers, campioana Europei. În ciuda faptului că clubul Primăriei Capitalei i-a făcut o ofertă de nerefuzat: 20.000 de euro pe lună, la fel ca și Cristina Neagu.
Dacă Viahireva nu se va răzgândi, CSM merge pe pista Valeriia Maslova (21 de ani), un inter dreapta care a jucat ultima dată la ȚSKA Moscova.
Handbal
S-au afișat urnele în Champions League. Unde au fost trimise cele trei echipe din România?
IERI LA 17:21
Handbal
România U20 la handbal feminin a învins Mexic la Campionatul Mondial. Dezamăgirea este însă mare
27/06/2022 LA 16:28