Naționala de handbal feminin a României a primit o lovitură mare înainte de plecarea spre Danemarca, țară care va găzdui Campionatul European din luna decembrie (3-20 decembrie). Crina Pintea, una dintre sportivele de bază din prima reprezentativă a României, a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus.
Potrivit Gazetei Sporturilor, pe lângă Crina Pintea au mai ieșit pozitivi și doi masori ai lotului național (n.r. Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu) care trebuie să plece în Danemarca. Totuși, situația ar putea fi mult mai dramatică pentru echipa noastră. Crina a participat la toate antrenamentele și a intrat practic în contact cu toate coechipierele.

Lovitură pentru naționala de handbal feminin a României, chiar înainte de plecarea spre Danemarca

Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
În aceste condiții delicate, la naționala României este posibil să mai fie făcut un test înainte de plecarea spre CE (va avea loc luni, 30 noiembrie).Crisitina Neagu, care a avut coronavirus, și colegele ei au programată plecarea spre Danemarca mâine! " Tot ce îmi doresc este să fim noi sănătoase, îmi doresc oarecum să ne ocolească toată nebunia asta și să putem fi apte pentru joc", spunea, în urmă cu două zile, Crina Pintea, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.
Echipa naţională a României face parte din Grupa D alături de Norvegia, Germania şi Polonia, la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2020. Partidele României vor avea loc în oraşul Kolding. Cum arată grupele:
  • A: Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia
  • B: Rusia, Suedia, Spania, Cehia
  • C: Olanda, Ungaria, Serbia, Croația
  • D: România, Norvegia, Germania, Polonia.
Handbal
Naționala României de handbal feminin și-a aflat adversarele din preliminariile CE 2022
25/03/2021 LA 12:40
Handbal
"Nimic nu mai contează!" Cristina Neagu, prima reacție după ratarea calificării la Jocurile Olimpice
23/03/2021 LA 13:24