Naționala de handbal feminin a României a primit o lovitură mare înainte de plecarea spre Danemarca, țară care va găzdui Campionatul European din luna decembrie (3-20 decembrie). Crina Pintea, una dintre sportivele de bază din prima reprezentativă a României, a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus.
Potrivit Gazetei Sporturilor, pe lângă Crina Pintea au mai ieșit pozitivi și doi masori ai lotului național (n.r. Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu) care trebuie să plece în Danemarca. Totuși, situația ar putea fi mult mai dramatică pentru echipa noastră. Crina a participat la toate antrenamentele și a intrat practic în contact cu toate coechipierele.

Lovitură pentru naționala de handbal feminin a României, chiar înainte de plecarea spre Danemarca

Campionatul European (W)
Cristina Neagu l-a contrat pe președintele FRH pe tema arbitrajelor: "Întrebați-l mai multe!"
17/11/2022 LA 19:28
În aceste condiții delicate, la naționala României este posibil să mai fie făcut un test înainte de plecarea spre CE (va avea loc luni, 30 noiembrie).Crisitina Neagu, care a avut coronavirus, și colegele ei au programată plecarea spre Danemarca mâine! " Tot ce îmi doresc este să fim noi sănătoase, îmi doresc oarecum să ne ocolească toată nebunia asta și să putem fi apte pentru joc", spunea, în urmă cu două zile, Crina Pintea, componentă a echipei naționale feminine de handbal a României.
Echipa naţională a României face parte din Grupa D alături de Norvegia, Germania şi Polonia, la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2020. Partidele României vor avea loc în oraşul Kolding. Cum arată grupele:
  • A: Franța, Danemarca, Muntenegru, Slovenia
  • B: Rusia, Suedia, Spania, Cehia
  • C: Olanda, Ungaria, Serbia, Croația
  • D: România, Norvegia, Germania, Polonia.
Campionatul European (W)
Președintele FRH, declarație inexplicabilă despre arbitraj: "Mai multe greșeli în favoarea noastră"
17/11/2022 LA 12:52
Campionatul European (W)
Cristina Neagu a transmis un mesaj emoționant după ultimul Campionat European al carierei
17/11/2022 LA 11:08