De MARIAN URSESCU
Accidentarea suferită de Cristina Florica, extrema stângă de la SCM Rm. Vâlcea, în meciul de duminică, din EHF European League, s-a dovedit a fi foarte gravă. Deși la prima vedere, estimările doctorilor duceau către o ruptură de menisc, în urma investigațiilor amănunțite efectuate de handbalistă, s-a ajuns la concluzia că este vorba, de fapt, de o ruptură a ligamentelor la genunchiul stâng.
Jucătoarea va efectua intervenția chirurgicală săptămâna viitoare și va pierde, din păcate pentru echipa ei, tot restul sezonului.
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
ACUM O ZI
În actuala ediție din Liga Florilor, Cristina jucase în 13 partide de campionat pentru SCM Rm. Vâlcea și a marcat 29 de goluri. În EHF European League, ea are 8 meciuri disputate, cu 21 de reușite.
SCM Rm. Vâlcea este calificată în sferturile de finală ale EHF European League, urmând să întâlnească în această fază a competiției echipa daneză Ikast Herning.
Căpitanul echipei vâlcene era și în lotul lărgit al echipei naționale, dar tocmai din cauza unei accidentări a ratat Campionatul Mondial din luna decembrie 2021.
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
ACUM O ZI
Handbal
Minaur ratează finala EHF European League. Va juca doar pentru locul 3
IERI LA 18:04