CSM București și-a trecut în cont primele puncte în Grupa A a Ligii Campionilor, după partida din Croația cu Podravka Koprivnica, din cadrul etapei a 3-a. După 21-22 cu Team Esbjerg și 27-30 cu Rostov Don, formația pregătită de Adrian Vasile a câștigat în această seară cu 36-31.
A fost un meci în care Cristina Neagu a dat recital. Iar dacă liderul echipei merge, atunci și CSM București poate emite pretenții.

Cristina Neagu, show în Croația, iar CSM București a obținut prima victorie în Liga Campionilor

Handbal
Cristina Neagu, nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a anului
ACUM 19 ORE
Cristina Neagu a avut un început mai ezitant în Liga Campionilor. În primele două partide a înscris câte 2 goluri. Nicio altă jucătoare nu a putut însă să o suplinească, să tragă echipa după ea, astfel că "tigroaicele" au avut un debut nefast de sezon în Europa.
Cea mai bună jucătoare a lumii în patru rânduri și-a anunțat evoluția d azi la mijlocul săptămânii, în derby-ul din Liga Florilor cu Rapid București, câștigat cu 38-30. În această întâlnire, Cristina a înscris 13 goluri.
Azi, la Koprivnica, Neagu a depășit și acest prag. A terminat cu 14 goluri, fiind decisivă în prima victorie a echipei în Liga Campionilor, ediția 2021/2022. Din totalul de 36 de goluri, ea a realizat 38,8% dintre acestea. Starul român a oferit, de asemenea, câteva pase decisive, per-total fiind implicată la mai mult de 50% din golurile echipe.
Nu a fost însă chiar o victorie lejeră pentru CSM București. Podravka, echipă la care activează și două internaționale române, Yuliya Dumanska și Bianca Bazaliu, a început partida cu 4-0! Jelena Grubisic a parat apoi două aruncările de la 7 metri, iar reprezentanta României a intrat rapid în joc.

CSM București s-a desprins în repriza a doua

CSM București a preluat însă conducerea pentru prima dată spre finalul primei reprize (15-14). Un gol diferență a fost și la pauză: 16-15.
În partea a doua, "tigroaicele" au avut inițiativa, dar desprinderea a venit după minutul 45, în urma unei serii de reușite ale Cristinei Neagu. Până la urmă, CSM București și-a făcut meciul ușor și a încheiat partida cu un gol marcat de portarul Tess Wester.
În urma acestui rezultat, campioana României poate respira ceva mai liniștită. Următoarea partidă este pe 17 octombrie, la Dortmund.
Handbal
Super transfer pentru Rapid: Andjela Janjusevic
IERI LA 10:57
Handbal
Dinamo, victorie uriașă în Ligă! Al treilea succes pentru ”dulăi”
IERI LA 19:41