Kamel Alouini, Ante Kuduz si Mamdouh Shebib au semnat prelungirea contractelor cu Dinamo. Cei trei au fost foarte importanți pentru sezonul terminat fără înfrângere în Champions League.
Motivul prelungirii contractelor? "Pentru că performanța se face cu jucători de înalt nivel, și pentru că ei și-au dorit să rămână ACASĂ" au scris dinamoviștii de la handbal pe Facebook.
Liga Campionilor
Dinamo cedează în repriza a doua cu Flensburg și pierde o nouă partidă în Champions League
25/11/2021 LA 19:18
Această veste vine la doar 24 de ore după ce Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord cu Vali Ghionea. Extrema naționalei a marcat 444 de goluri în cele 13 sezoane petrecute în Champions League și revine la Dinamo după ce a jucat pentru Pick Szeged, Wisla Plock și Sporting Lisabona.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Pentru a rezolva problema numărului mare de jucători străini din lot, Dinamo le-a propus unora dintre ei să-și ia cetățenia română. Stâlpul apărării Mousavi și portarul minune Saied au început deja demersurile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor
Dinamo, eșec în Germania, cu Flensburg-H. "Dulăii" lui Xavi Pascual au ajuns pe ultimul loc
17/11/2021 LA 12:39
Liga Campionilor
Xavi Pascual, revenire emoționantă la Barcelona, înaintea meciului lui Dinamo din Champions League
14/10/2021 LA 15:51