Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză în Final 4-ul Ligii Campionilor! Echipa care a învins-o pe Dinamo în ultimul minut va juca finala

Dani Morar

Actualizat 17/06/2023 la 19:15 GMT+3

Surpriză uriașă în Final 4-ul Ligii Campionilor la handbal masculin. Barcelona a cedat în fața nemților de la Magdeburg, după loviturile de la 7 metri. Scorul a fost egal în timpul regulamentar, dar și după prelungiri, astfel că dramatismul a atins cote maxime.

Barcelona - Magdeburg, în semifinalele Ligii Campionilor. Sursa: twitter.

Credit imagine: Eurosport

Supriză mare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal masculin. Barcelona a cedat în fața celor de la Magdeburg, după o partidă decisă la loviturile de la 7 metri.
Barca-Magdeburg a fost 39-40 după prelungiri și aruncări de la 7 metri. A fost 31-31 în timpul regulamentar și 38-38 după prelungiri, astfel că s-a trecut la aruncările de departajare. Barcelona a ratat 4 aruncări din 5 și a fost eliminată! Este cea mai mare surpriză a ultimilor ani.
Barcelona nu pierduse niciun meci în liga campionilor de 1 an si 7 luni ! Avea 26 de partide consecutive fără înfrângere, dintre care 24 de victorii și 2 egaluri. Magdeburg, debutantă in final 4, nu a mai jucat în finală de 21 de ani când a și câștigat singurul trofeu.
Magdeburg este un adevărat coșmar pentru Barcelona pe care a învins-o în ultimele două finale ale Cupei Mondiale a Cluburilor (33-28 în 2021 și 41-39 în 2022).
Adversara lui Magdeburg în finala Ligii Campionilor se va decide dintre PSG și Kielce, partidă care se joacă de la ora 19:00.

Magdeburg a învins-o pe Dinamo în ultimul minut, în acest sezon de Champions League

Magdeburg a făcut parte dintr-o grupă cu Dinamo, PSG, Veszprem, GOG, Wisla Plock, PPD Zagreb și FC Porto.
Românii au cedat în ambele manșe cu viitoare finalistă. A fost 28-30 la București, în prima etapă a grupelor, iar în Germania, când lucrurile erau destul de clare în ceea ce privește economia grupei, alb-roșii au cedat în ultimul minut, cu 33-34.
Dinamo ar fi avut nevoie de cele două puncte. Dacă ar fi învins în Germania, la egalitate de puncte cu GOG Gudme, ar fi sărit peste danezi grație rezultatelor directe mai bune. Și ar fi jucat în optimi cu danezii de la Aalborg Handbold. Cum însă formația lui Xavier Pascual a cedat în GETEC Arena, Dinamo a terminat grupa pe locul 5 în grupa A și urma să întâlneacă în optimi echipa care a terminat pe locul 4 în grupa B, THW Kiel.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo