Gheorghe Tadici rămâne un personaj extrem de controverat, care reacționează extrem de dur la nervi. În toamnă, tehnicianul a fost suspendat 8 etape, după ce și-a jignit teribil propriile jucătoare. Clubul a făcut apel, antrenorul a revenit mai repede pe bancă, dar metehnele le-a păstrat.
Astfel, în partida câștigată de echipa sa, 21-20 cu SCM Râmnicu Vâlcea, Tadici a fost surprins de camere cum o bruschează pe tânăra Alexandra Vrabie (21 de ani), nemulțumit că aceasta nu și-a respectat sarcinile tactice.
CITEȘTE ȘI:
Handbal
Rapid a făcut un nou transfer de marcă! Estavana Polman a semnat cu echipa din Giulești
ACUM O ZI
ALEXANDRU DEDU A TRASAT UN OBIECTIV ÎNDRĂZNEȚ PENTRU NAȚIONALA FEMINĂ LA CAMPIONATUL MONDIAL

Norvegienii, dezgustați de atitudinea lui Tadici

Imaginile au ajuns în Norvegia, iar Bent Svele, fost mare internațional, dar ulterior și un antrenor de succes, s-a declarat scandalizat de atitudinea românului.
"Sunt niște imagini triste. E îngrozitor că lui Tadici încă îi sunt permise aceste lucruri. E scandalos! E momentul ca cineva să îl oprească, acum și pentru totdeauna. E un tratament inacceptabil la care le supune pe jucătoare. Face asta de ani buni, chiar speram că s-a liniștit. Rusul Trefilov avea un comportament asemănător, dar nu l-am văzut să aplice corecții fizice", a spus Svele, la postul unde este expert pe handbal, TV2.
Svele nu a fost singurul străin care a luat atitudine în legătura cu atitudinea lui Tadici. Amanda Kurtovic, fostă la CSM București, cere o pedeapsă aspră pentru antrenor, fiind oripilată de modul în care acesta se comportă.
"Scoateți-l de aici pe omul ăsta dezgustător! Săracele fete", a scris marea jucătoare norvegiană, campioană olimpică la Londra și dublă campioană mondială (2011 și 2015).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
27/11/2022 LA 15:42
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
26/11/2022 LA 16:18