"CSM Bucureşti este fericit să anunţe prelungirea contractului Cristinei Neagu, căpitanul tigroaicelor alegând să rămână în familia CSMB încă 2 ani", a anunţat, miercuri, echipa campioană. Cristina Neagu (33 de ani) joacă la CSM Bucureşti din 2017, interval cu care a obţinut două titluri naţionale, două Cupe ale României, o Supercupă şi o medalie de bronz în Liga Campionilor.
Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.În 2021, după ratarea calificării la JO de la Tokyo, s-a dedicat exclusiv evoluţiei la club şi a anunţat că va reveni la naţională în 2022. Cristina Neagu a fost declarată de patru ori cea mai bună jucătoare din lume de către forul internaţional de profil (IHF).
Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59

Ce salariu va avea Cristina Neagu la CSM București

Potrivit noii înțelegeri, interul stânga va avea un salariu de aproximativ 20.000 de euro pe lună. Înainte ce cele două părți să ajungă la un acord pentru prelungirea contractului, Neagu încasa lunar 17,500 de euro. Cristina Neagu a fost marea absență din lotul României pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania (1-19 decembrie), dar și a turneului final.
Liderul echipei naționale din ultimii ani a anunțat încă din primăvară că nu va juca la această întrecere, înainte de a suferi o nouă intervenție chirurigicală. Acesta este și primul turneul final pe care îl ratează în ultimii 10 ani. A lipsit de la Mondialul din 2011, unde România a terminat pe locul 13, dar le-a legat pe următoarele patru, cea mai importantă performanță fiind acel loc 3 la Herning în 2015. În total, Cristina are la activ 6 Campionate Mondiale, 7 Campionate Europene și 2 participări la Jocurile Olimpice.
Handbal
Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București! Ce salariu va încasa handbalista
08/12/2021 LA 16:01
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16