Rapid București, liderul clasamentului din Liga Florilor, a anunțat astăzi realizarea unui nou transfer pentru sezonul viitor. Echipa giuleșteană a ajuns la un acord cu Jennifer Gutierrez Bermejo, o jucătoare de 27 de ani din Spania, care evoluează în prezent la Borussia Dortmund.
"Internaționala iberică, Jennifer Gutierrez Bermejo, o nouă achiziție importantă care va întări echipa noastră sezonul viitor. Extrema stângă în vârstă de 27 de ani are 143 goluri marcate în 71 de meciuri la naționala Spaniei. Are în palmares medalia de argint la Campionatul Mondial din Japonia 2019.
A participat în decembrie la Campionatul Mondial din Spania, jucând finala mică împotriva Danemarcei. În toate cele 9 meciuri jucate, a avut un procentaj de 70%, 19/27 goluri, jumătate dintre ele înscrise pe contraatac.
Handbal
S-au decis primele două calificate pentru Final 4 în Liga Campionilor. Dinamo le-a învins pe ambele
IERI LA 11:28
Din 2020 evoluează la formația Borrusia Dortmund, locul 2 în acest moment în Germania. În prezent are 28 de goluri marcate în Champions League, urmând să dispute luna viitoare cu Metz calificarea în sferturile de finală ale competiției. Bine ai venit în Familia Rapid!", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei alb-vișinii.
Citește și:

Rapid a transferat și două jucătoare din Franța

Rapid București a mai transferat pentru sezonul viitor și două jucătoare din naționala Franței. După Orlane Kanor, a cărei mutare a fost anunțată în exclusivitate de Eurosport, giuleștenii au ajuns la un acord și cu Alexandra Lacrabere, care ar urma să îmbrace din vară tricoul vișiniu al echipei de sub Podul Grant.
Orlane Kanor are o detentă impresionantă și a jucat în ultmii șase ani doar la Metz. Mai are o soră, Laura Kanor, care evoluează și ea la aceeași echipă.
Kanor va împărți la Rapid postul cu două romance: Sorina Tîrcă și Claudia Constantinescu. Franțuzoaica a făcut parte din echipa națională care a câștigat titlul mondial în 2017, dar și pe cel European în 2018.
Orlane Kanor a marcat 164 de goluri pentru Metz în Liga Campionilor în cele șapte sezoane jucate. În cel actual a punctat doar de 3 ori, fiind accidentată la începutul sezonului.
În ceea ce o privește pe Alexandra Lacrabere, aceasta a jucat în ultimele două sezoane la Chambray. Ea a fost cu echipa sa recent în România, jucând cu echipa din Rm. Vâlcea în grupele EHF European League.
Lacrabere a câștigat cu naționala Franței tot ce se putea câștiga. Este campioană mondială în 2017, campioană europeană în 2018 și olimpică, anul trecut, la Tokyo. După succesul din Japonia, interul dreapta a anunțat că se retrage de la echipa națională și va mai juca doar la echipele de club. Are 256 de selecții în reprezentativa Hexagonului pentru care a marcat 833 de goluri.
Tot din Franța, va veni la Rapid în vară și portarul croat Ivana Kapitanovic, care a jucat în ultimii trei ani la Metz. Aceasta a fost desemnată în 2019 cea mai bună jucătoare de handbal din Croația.
Handbal
Ce ar schimba Viorel Mazilu dacă ar avea puterea la handbal: "Aș arde tot și aș construi de la zero"
17/05/2022 LA 18:09
Handbal
Neagu, Broch și Amorim, nominalizate pentru echipa ideală a Ligii Campionilor
17/05/2022 LA 17:29