De MARIAN URSESCU
Rapid București a transferat pentru sezonul viitor încă o jucătoare din naționala Franței. După Orlane Kanor, pe care Eurosport a anunțat-o în premieră, Alexandra Lacrabere ar urma să îmbrace din vară noul tricou vișiniu al echipei de sub Podul Grant.
Lacrabere (34 de ani) a jucat în ultimele două sezoane la Chambray. Ea a fost cu echipa sa recent în România, jucând la Rm. Vâlcea cu echipa olteană în grupele EHF European League.
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
IERI LA 18:16
RAPID BUCUREȘTI A TRANSFERAT DIN FRANȚA O CAMPIOANĂ MONDIALĂ
Lacrabere a câștigat cu naționala Franței tot ce se putea câștiga. Este campioană mondială în 2017, campioană europeană în 2018 și olimpică, anul trecut, la Tokyo. După succesul din Japonia, interul dreapta a anunțat că se retrage de la echipa națională și va mai juca doar la echipele de club. Are 256 de selecții în reprezentativa Hexagonului pentru care a marcat 833 de goluri.
În cariera sa, Lacrabere a jucat la multe cluburi în Europa și în Franța. De la Zvezda Zvenigorod (Rusia), Vardar Skopje (Macedonia), Akaba Bera Bera (Spania), până la Mios Biganos, Fleury, Nice, Chambray în campionatul Franței.
Tot din Franța, va veni la Rapid în vară, portarul croat Ivana Kapitanovic (27 de ani), care a jucat în ultimii trei ani la Metz. Ivana a fost desemnată în 2019 cea mai bună jucătoare de handbal din Croația.

Patru franțuzoaice în Liga Florilor

Pe lângă cele două jucătoare franceze de la Rapid, Orlane Kanor și Alexandra Lacrabere, CSM București va mai avea în rândurile ei două reprezentante ale ”cocoșului galic”: Siraba Dembele, care și-a prelungit recent contractual, și Kalidiatou Niakate, interul stânga care vine de la Brest.
Rapid a anunțat până acum șase jucătoare noi pentru sezonul viitor: Albertina Kassoma, Lorena Ostase, Espinola Perez, Jennifer Gutierrez Bermejo, Orlane Kanor. Unguroaica Dorina Korsos a ajuns de acum la echipă și a și început să joace. Se adaugă acum Alexandra Lacrabere și Ivana Kapitanovic.
EXCLUSIV. RAPID ANUNȚĂ ALTE TRANSFERURI SPECTACULOASE. CLUBUL GIULEȘTEAN VREA SĂ CÂȘTIGE TITLUL ÎN ANUL CENTENARULUI!
Rapid București își face cea mai tare echipă din istorie în anul centenarului clubului. Gruparea giuleșteană anunță transfer după transfer, pregătind participarea în Liga Campionilor.
Lider în România, după 14 etape, Rapid se bate la titlu cu CSM București și SCM Rm. Vâlcea. Obiectivul clubului este însă să câștige campionatul în sezonul viitor, atunci când clubul din Giulești face 100 de ani de la înființare.
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
IERI LA 17:43
Handbal
Minaur ratează finala EHF European League. Va juca doar pentru locul 3
14/05/2022 LA 18:04