De MARIAN URSESCU
Rapid București a anunțat un nou transfer la echipa de handbal. Liderul din Liga Națională se întărește în tentativa de a câștiga campionatul.
Triplă câștigătoare a Ligii Campionilor cu Gyor, Dorina Korsos (26 de ani, 1,68 metri) a ajuns deja la București și va juca pentru Rapid în prima etapă a returului, cu CSM Deva. Extrema stânga a fost împtumutată în ultimii ani de campioana Europei la TUS Metzingen, iar în actualul sezon a jucat la DVSC Debrecen.
Handbal
Minaur a ratat medaliile de bronz în EHF European League la aruncările de la 7 metri!
IERI LA 18:16

3 prezențe în naționala Ungariei

Dorina Korsos e de cinci ori campioana a Ungariei și tot de atâtea ori câștigătoare a Cuperi. Trebuie spus însă că era mai mult rezervă în perioada în care juca la Gyor.
De altfel, în anii când a câștigat cu Gyor Liga Campionilor, Korsos a marcat 3 goluri (ediția 2013), 8 goluri (2014) și 6 goluri (2017). Cea mai bună ediție a Dorinei în Ligă a fost cea din 2015, atunci jucând foarte mult. A marcat de 36 de ori în respectiva ediție și a fost aleasă, la final, cea mai bună apărătoare din Ligă!
https://i.eurosport.com/2022/01/28/3299252.jpg
A prins și trei prezențe în naționala Ungariei. După ce în 2013 a făcut parte din echipa de junioare maghiară, vicecampioană europeană.
Dorina Korsos se va bate la Rapid pentru postul de titular cu Andreea Chiricuță și Marina Ilie.
”Sunt foarte fericită să fac parte din familia Rapidului, abia aștept să joc primul meci în fața fanilor. Hai Rapid!”, a spus Dorina pe pagina de Facebook a Rapidului.
Rapid e lider în Liga Națională cu 33 de puncte, după 12 etape, și se bate pentru titlul de campioană cu CSM București și SCM Rm. Vâlcea, ambele cu 5 puncte mai puțin.

Adrian Chiruț a preluat Gloria Buzău

Adrian Chiruț este noul antrenor al Gloriei Buzău, echipă clasată pe locul 6 în Liga Națională, după 12 etape. Adrian Chiruț a fost în ultimii ani antrenor principal al formației masculine CSU din Suceava, iar apoi antrenor secund. ”După ani de zile în care a slujit cu abnegație clubul nostru, atât din postura de jucător, cât și din cea de antrenor, Adrian Chiruț a decis să încerce o nouă provocare în cariera sa. A acceptat oferta de a antrena echipa feminină Gloria Buzău”, a anunțat pe pagina sa de Facebook CSU Suceava.
”Este o nouă experiență pentru mine, o șansă de afirmare greu de refuzat. Am numai amintiri plăcute de la CSU și nu o să uit niciodată că aici m-am format nu doar ca jucător și antrenor, ci și ca om”, a declarat pentru aceeași sursă Adrian Chiruț.
Gloria Buzău nu a anunțat încă transferul, oficial.
Handbal
Dinamo face eventul! Finală extrem de palpitantă în fața Stelei
IERI LA 17:43
Handbal
Minaur ratează finala EHF European League. Va juca doar pentru locul 3
14/05/2022 LA 18:04