România a început dezastruos meciul contra Germaniei, tricolorele având nevoie de 8 minute pentru a marca primul gol. Între timp, nemțoaicele au dat gol după gol și după 10 minute tabela arăta 7-2 în favoarea adversarelor noastre.
Tricolorele au intrat în joc apoi și au început să recupereze, dar în special datorită apărării, în atac lucrurile mișcându-se greu. Cristina Neagu a fost departe de forma cu care ne-a obișnuit și la sfârșitul primei reprize avea un singur gol marcat. Scorul pauzei a fost 13-10 pentru Germania, unul deloc mare în handbal, iar speranța unei reveniri era încă vie.

România-Germania 19-22 | Tricolorele debutează cu stângul la EURO

Handbal
Rapid a făcut un nou transfer de marcă! Estavana Polman a semnat cu echipa din Giulești
ACUM 21 ORE
Această speranță a fost tot mai mare în primele minute ale primei reprize, când România a continuat să se apere atent, dar a fost mult mai eficientă și în atac, reușind să egaleze la 15. Din acel moment, a urmat o nouă perioadă foarte mare de secetă pentru naționala noastră și în ciuda evoluției excelente a Iuliei Dumanska, care a apărat fantastic în repriza secundă, Germania s-a desprins din nou.
În ultimele 10 minute, tricolorele au avut șanse să se apropie din nou, dar inconsecvența din faza ofensivă ne-a costat și s-a terminat 22-19 pentru Germania.
Așadar, România ratează startul la turneul final din Danemarca, pierzând în fața unui adversar pe care l-a învins de fiecare dată în competițiile oficiale în ultimii 7 ani. Din păcate, după această partidă rămânem doar cu paradele Dumanskăi, care a fost cea mai bună jucătoare a României cu un procentaj de 40% a mingilor parate, și cu regretul că nu am reușit mai mult în fața unei echipe care nu a strălucit nici ea și care era de bătut.
Pentru România urmează meciul cu Polonia, unul care va fi decisiv pentru calificarea în grupa principală. O victorie în acel meci ne-ar asigura cel mai probabil accederea în faza următoare, dar jocul din această seară nu a fost unul care să ne dea speranțe că vom obține mai mult decât prezența în faza a 2-a a competiției.
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
27/11/2022 LA 15:42
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
26/11/2022 LA 16:18