România a învins cu 35 la 20 naționala Macedoniei de Nord după ce în tur tricolorele s-au impus cu 32 la 22, calificându-se astfel la Campionatul Mondial de handbal din acest an, care va avea loc în Spania.
Turneul final se va juca între 2 și 19 decembrie 2021.
Spania (gazda), Olanda (campioana mondială), Norvegia, Franța, Croația, Danemarca (primele patru clasate la Euro 2020), Cehia, Germania, Ungaria, Muntenegru, Rusia, Austria (preliminarii) s-au calificat deja la Campionatul Mondial.
Handbal
Rapid a făcut un nou transfer de marcă! Estavana Polman a semnat cu echipa din Giulești
IERI LA 13:28

România la Campionatul Mondial

România a învins convingător în ambele meciuri cu Macedonia de Nord. După o victorie clară în tur, la o diferență de 11 goluri, tricolorele s-au impus la 15 goluri diferență de această dată și și-au asigurat locul la turneul din Spania. Laura Moisă a marcat șase goluri din primele șapte aruncări, având un meci excelent.
Jucătoarele din această seară: Moisă 8, Seraficeanu 4, Iuganu 4, Pintea 4, Bazaliu 4, Dincă 3, Neagu 2, Pristăvița 2, Laslo 2, Ostase 1, Popa 1.
Naționala de handbal feminin nu a ratat niciodată prezența la un turneu final al Campionatului Mondial.
„Îmi doresc mult ca toată lumea să fie sănătoasă, e cel mai important. Și ca jucătoarele să înțeleagă că pentru a câștiga, la nivel de top, diferența de două goluri care ne-a făcut să nu ne calificăm în Muntenegru, trebuie să muncim precum niște fiare, ca să putem să-l întoarcem pentru noi. Îmi doresc ca toată lumea să aibă foame de rezultat, foamea de a fi la echipa națională și când vin aici să înțeleagă că e despre a reprezenta țara”, a declarat Adrian Vasile după meci, conform Lead.ro.
Handbal
Dinamo a făcut scor cu Potaissa Turda! 43 de goluri marcate de alb-roșii!
27/11/2022 LA 15:42
Handbal
Liga Florilor a trimis cele mai multe jucătoare la Euro 2022: 31 de ”straniere” și 18 românce!
26/11/2022 LA 16:18