Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Beijing 2022 | Spectacol impresionant pus la cale pentru ceremonia de deschidere a JO de iarnă! Ce mesaj se va transmite

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/01/2022 la 13:26 GMT+2

Regizorul chinez Zhang Yimou va produce un spectacol pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, care este menit să încurajeze populația în vremurile în care pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în toată lumea.

Beijing 2022

Credit imagine: facebook

Producția regizorului chinez Zhang Yimou pentru ceremonia de deschidere din a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing va avea ca scop încurajarea populației în aceste vremuri dure în care pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în toată lumea.
Potrivit presei din China, aproximativ 3.000 de interpreți sunt așteptați să prezinte trei teme majore pentru spectacolul nocturn din 4 februarie, care va avea loc pe același stadion care a găzduit și ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2008.
"În urma pandemiei, lumea are nevoie de o viziune nouă și consolidată, potrivit căreia oamenii din toată lumea se unesc pentru a face față dificultăților și a aștepta cu nerăbdare un viitor luminos", a declarat regizorul.
Zhang Yimou va pune în scenă un spectacol de circa 100 de minute, având ca teme dorința Chinei pentru pace mondială, motto-ul olimpic "mai rapid, mai înalt, mai puternic și solidar" și sloganul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing, "împreună pentru un viitor comun".
Tehnologia folosită la ceremonia de deschide va face spectacolul să pară "sensibil și romantică", subliniind frumusețea naturii, a umanității și a sportului, inspirând în același timp încredere în viitor pentru o lume devastată de pandemie.
Citește și:
Zhang, care a regizat filme clasice precum Raise The Red Lantern, Hero, House of Flying Daggers și Curse of the Golden Flower, s-a folosit de aproximativ 15.000 de interpreți pentru Jocurile Olimpice din 2008, uimind publicul prin măreția producției sale.
El a fost, de asemenea, creierul din spatele momentelor în care s-a făcut predarea ștafetei de organizare a Jocurilor Olimpice în 2018 din Coreea de Sud în Beijing și din Atena (2004) în Beijing.
Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing se desfășoară în perioada 4-20 februarie 2022 și vor fi transmise pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo