Bianca Andreescu a anunțat în urmă cu câteva ore că nu va face deplasarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus și restricțiilor pe care organizatorii le impugn sportivilor. Marele eveniment din acest an, care trebuia să aibă loc vara trecută, a fost amânat din cauza pandemiei și va debut ape 23 iunie, în direct la Eurosport.
Chiar dacă este stare de urgență în Japonia în prezent din cauza numărului crescând de cazuri noi de coronavirus, organizatorii Jocurilor Olimpice nu sunt dispuși să mai amâne evenimentul. Din păcate, mai mulți tenismeni de valoare au decis să nu meargă la Tokyo, iar ultimul nume important de pe această listă este Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu nu va juca la Tokyo pentru Canada

Jocurile Olimpice
Rezumatul finalei de la Barcelona, Alcaraz - Carreno Busta
24/04/2022 LA 19:34
Într-o postare pe rețelele de socializare, Bianca Andreescu le-a transmis fanilor că neparticiparea la Jocurile Olimpice din această vară a fost o "decizie foarte dificilă": "Am visat să reprezint Canada la Jocurile Olimpice de când eram un copil, dar cu toate dificultățile pe care le avem de înfruntat cu pandemia, știu în adâncul sufletului că este decizia corectă de luat în acest moment. Aștept cu nerăbdare să reprezint Canada în următoarele întâlniri din Fed Cup și la Jocurile Olimpice din Paris", a transmis ea pe rețelele de socializare.
Bianca Andreescu nu este singura jucătoare importantă din Canada care nu va merge la Tokyo. Luna trecută, Denis Shapovalov a făcut același anunț. Pe lista marilor absenți se regăsesc Simona Halep, Rafael Nadal, Serena Williams, Dominic Thiem, Nick Kyrgios, Stan Wawrinka, iar Roger Federer și Roger Federer sunt indeciși în privința participării.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games 2024
Burse lunare de 1.500 de dolari pentru trei potențiale vedete ale României la JO Paris 2024
14/04/2022 LA 10:09
Jocurile Olimpice
Jocurile Olimpice Paris 2024 | Organizatorii anunță un spectacol total la Ceremonia de Deschidere
23/03/2022 LA 14:23