Clujeanul Benny Adegbuyi a scris istorie pentru România în Glory, la mijlocul lunii decembrie, învingându-l prin K.O. pe Badr Hari în repriza a treia, în cadrul Galei Glory 76. Românul a trecut prin momente dificile în repriza secundă, fiind doborât cu o lovitură de stânga, cu aproximativ un minut înainte de finalul rundei. Victoria a venit în debutul ultimei reprize, luptătorul român de kickboxing umplându-l de sânge pe legendarul marocan, nevoit să abandoneze.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Românul din Aiud a mărturisit că a rezistat din punct de vedere mental strategiei de intimidare pusă la care de Badr Hari. Luptătorul marocan a încercat să-l destabilizeze psihic pe Benny la evenimentele de dinaintea galei. Benny, experimentat fiind în tacticile puse la cale de adversari, știa la ce să se aștepte și nu a pus preț pe presiunile lui Badr Hari.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04

Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze

"A încercat să mă intimideze încă de la conferința de presă. Îmi zicea că pentru el sunt bani câștigați ușor. Îmi spunea că va fi o plimbare în parc pentru el. La cântarul oficial era foarte arogant, iar în holul hotelului m-a luat de sus. Mă întreba dacă mă simt pregătit. Apoi, la vizita medicală s-a apropiat de mine, am crezut că vine să mă salute, dar a ținut mâinile în buzunare, nu m-a salutat.
M-a tot întrebat dacă am puterea să câștig. <Crezi că poți să mă faci să abandonez?> I-am spus că vom vedea sâmbătă, a încercat să mă intimedeze. Nu m-am simțit niciodată initimidat, eu mă consider puternic mental. Am stat în același hotel, așa se stă de regulă înaintea unei gale", a povestit Benny Adegbuyi pentru Digi Sport.
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, declarația zilei după meciul cu Badr Hari: "Mă știe și Cristiano Ronaldo acum!"
24/12/2020 LA 15:26
Kick Boxing
Pasiunea ascunsă a lui Benny Adegbuyi: "Am vrut să devin fotbalist!". Cu ce echipă din România ține
23/12/2020 LA 11:00