Clujeanul Benny Adegbuyi a scris istorie pentru România în Glory, învingându-l prin K.O. pe Badr Hari în repriza a treia, în cadrul Galei Glory 76. Românul a trecut prin momente dificile în repriza secundă, fiind doborât cu o lovitură de stânga, cu aproximativ un minut înainte de finalul rundei. Victoria a venit în debutul ultimei reprize, luptătorul român de kickboxing umplându-l de sânge pe legendarul marocan, nevoit să abandoneze.
Revenit acum în țară, Benny Adegbuyi a dezvăluit care a fost momentul cheie al bătăliei câştigate împotriva lui Badr Hari. În runda secundă, clujeanul a fost surprins de un croşeu al marocanului şi a fost numărat de arbitru. Şi-a revenit însă şi, în repriza a treia, i-a spart nasul adversarului său.

Benny Adegbuyi, despre momentul cheie al victoriei cu Badr Hari

Kick Boxing
Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze: "Am crezut că vine să mă salute"
10/01/2021 LA 11:29
"În repriza a doua a făcut KO numărat. M-a prins cu un croșeu de dreapta în tâmplă, am căzut și m-a numărat arbitrul. A fost un moment crucial, mi-au trecut tot felul de lucruri în cap. Am zis că după o primă repriză în care mă simțeam mai bun, aș putea să pierd meciul. Mă gândeam, oare așa să fie...am reușit să supraviețuiesc, m-am bucurat bine chiar dacă eram amețit. Echipa mi-a spus că pot întoarce meciul, așa am gândit și eu. Am zis nu se poate să pierd pentru o greșeală pe care am făcut-o", a spus Benny pentru Antena Sport.
Benny Adegbuyi a obținut sâmbătă una din cele mai mari performanțe ale carierei și a devenit îndreptățit să intre în ring în calitate de challenger pentru titlul mondial. Acest lucru nu se va întâmpla mai devreme de jumătatea anului viitor, pentru că actualul campion mondial Rico Verhoeven are deja programat un meci cu Jamal Ben Saddik, în Gala Glory 77, ce va avea loc în 30 ianuarie a anului viitor. Câștigătorul acelui meci va fi adversarul lui Benny pentru centura mondială.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, declarația zilei după meciul cu Badr Hari: "Mă știe și Cristiano Ronaldo acum!"
24/12/2020 LA 15:26