Clujeanul Benny Adegbuyi a scris istorie pentru România în Glory, învingându-l prin K.O. pe Badr Hari în repriza a treia, în cadrul Galei Glory 76. Românul a trecut prin momente dificile în repriza secundă, fiind doborât cu o lovitură de stânga, cu aproximativ un minut înainte de finalul rundei. Victoria a venit în debutul ultimei reprize, luptătorul român de kickboxing umplându-l de sânge pe legendarul marocan, nevoit să abandoneze.
Revenit acum în țară, Benny Adegbuyi a oferit declarația zilei. Considerat o veritabilă legendă a sporturilor de contact, Badr Hari și-a făcut în timpul carierei și câțiva prieteni din alte sporturi, iar unul dintre superstarurile fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo, i-a devenit apropiat. Imagini cu Hari și atacantul lui Juventus au circulat mult timp pe rețelele sociale, cei doi fiind surprinși la diferite petreceri sau în vacanțe.

Benny, în culmea fericirii după cea mai importantă victorie a carierei

Kick Boxing
Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze: "Am crezut că vine să mă salute"
10/01/2021 LA 11:29
Adegbuyi a precizat, în cadrul unui interviu acordat de curând, că meciul câștigat în Olanda i-a crescut în mod considerabil cota de popularitate, iar numele său a ajuns și la urechile căpitanului naționalei Portugaliei: "Nu s-a schimbat nimic, să ştii (râde). În afara faptului că am confirmat că sunt unul dintre cei mai buni luptători din lume şi că acum nu mai poate să zică nimeni nimic. Bine, repet, mereu o să fie nişte oameni care o să comenteze câte ceva...În rest, am devenit, oficial, challenger pentru centura mondială. Probabil, acum sunt mai cunoscut în România, în lume.
Probabil, mă ştie şi Cristiano Ronaldo (râde). Că el e prieten bun cu Badr Hari. Şi îl ştie acum pe Benny din România, care l-a bătut pe Badr Hari (râde). În rest, nu s-a schimbat nimic. Eu am rămas acelaşi Benny pe care îl ştie lumea. Şi voi munci, în continuare, la fel", a declarat Benny Adegbuyi, într-un interviu pentru Adevărul.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04
Kick Boxing
Pasiunea ascunsă a lui Benny Adegbuyi: "Am vrut să devin fotbalist!". Cu ce echipă din România ține
23/12/2020 LA 11:00