Lupta atât de anticipată dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi a fost din nou amânată din pricina pandemiei de coronavirus. De data aceasta, unul dintre luptătorii implicați a fost testat pozitiv. Este vorba despre luptătorul marocan, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost plasat în izolare la propriul domiciul.
În aceste condiții, lupta dintre Hari și românul Benny Adegbuyi va fi amânată, potrivit Nhnieuws.nl: "Este foarte enervant, atât pentru Glory cât și pentru ceilalți luptători. Dar și pentru fanii care așteptau acest eveniment. Simt sprijinul lor, ei sunt forța mea în această recuperare. În pofida faptului că am respectat cu strictețe toate măsurile, acest lucru se poate totuși întâmplă. Asta arată cât de în serios trebuie să luam virusul", a spus Hari.

Lupta anului dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi, amânată din nou

Kick Boxing
Benny Adegbuyi a povestit cum a încercat Badr Hari să-l intimideze: "Am crezut că vine să mă salute"
10/01/2021 LA 11:29
"Am fost testat pozitiv cu coronavirus. În prezent, sunt în carantină la domiciliu și mă recuperez bine după câteva zile de boală. Am luat în serios toate măsurile de siguranță pentru COVID-19 de la începutul pandemiei, dar din păcate s-a produs această infectare. Asta ne arată cât de serios trebuie să tratăm acest virus. În acest moment, trebuie să mă odihnesc și voi relua antrenamentul cât mai curând posibil”, a scris Badr Hari, pe Instagram.
Lupta dintre Badr și Benny era programată pe 7 noiembrie, la Rotterdam. Inițial, cei doi trebuiau să se lupte în luna iunie, pe 20, dar pandemia de coronavirus a făcut că evenimentul să fie amânat. Nu se știe deocamdată când se vor lupta cei doi.
Kick Boxing
Ce meserie ar fi avut Benny Adegbuyi dacă nu devenea luptător: "Tatăl meu mereu îmi spunea asta"
25/12/2020 LA 13:04
Kick Boxing
Benny Adegbuyi, declarația zilei după meciul cu Badr Hari: "Mă știe și Cristiano Ronaldo acum!"
24/12/2020 LA 15:26