Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei, după o luptă pasionantă cu Marc Marquez

Nicu Savin

Publicat 28/04/2024 la 17:59 GMT+3

Marele Premiu al Spaniei a fost una dintre cele mai spectaculoase curse din ultimii ani la clasa regină din Moto GP. Francesco Bagnaia, campionul mondial în exercițiu, și-a adjudecat victoria pe circuitul de la Jerez, după o luptă pasionantă în ultimele tururi cu Marc Marquez, care a fost aproape de prima sa victorie cu Ducatti.

Francesco Bagnaia est sorti vainqueur d'un duel épique avec Marc Marquez à Jerez.

Credit imagine: Getty Images

Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati), dublu campion mondial en titre la clasa MotoGP, a câştigat, duminică, în Spania al doilea său Grand Prix al sezonului, impunându-se pe circuitul Jerez de la Frontera în faţa sextuplului campion mondial, spaniolul Marc Marquez (Ducati-Gresini), informează AFP.
Bagnaia a fost cronometrat în 40 min. 58 sec. 053/1000, find urmat la 372/1000 de Marquez şi la 3 sec. 903/1000 de italianul Marco Bezzecchi (Ducati-VR46).
În clasamentul Campionatului Mondial, lider este spaniolul Jorge Martin (Ducati-Pramac) cu 92 pct, urmat de Bagnaia 75 pct, Enea Bastianini (Italia) 70 pct etc. Martin nu a terminat cursa de azi, abandonând cupă o căzătură suferită în turul al 10-lea.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo